TrendForum.Net

TrendForum.Net (https://www.trendforum.net/)
-   Akrep (https://www.trendforum.net/akrep/)
-   -   Akrep Burcu - Şubat 2023 Aylık Burç Yorumu (https://www.trendforum.net/akrep/12986-akrep-burcu-subat-2023-aylik-burc-yorumu.html)

Fiona 01 Şubat 2023 01:23

Akrep Burcu - Şubat 2023 Aylık Burç Yorumu
 
Akrep Burcu - Şubat 2023 Aylık Burç Yorumu

Ruhsal anlamda kendinizi güçlü hissedeceğiniz bu ay, eğlenceli ve sizi oyalayan olayları gündeme getirecektir. Güçlü kişilerin desteğini üzerinizde hissedecek ve onlarla ilişkilerinizi olumlu tutmayı başaracaksınız.

Ayın ilk günlerinde sosyal yönleriniz ortaya çıkacak. Yolunda gitmeyen sosyal ilişkileriniz yön değiştirecek, şimdiye kadar fark etmediğiniz detaylar önem kazanacak, ilişkinizi ve kendinizi sorgulayacaksınız. Yanlış dostluklar biterken, akabinde başlayan yeni dostluklardan çok şey kazanacaksınız. Özellikle, size yeni bir prestij kazandıracak olaylar yaşayacaksınız ve yeni çevrelerde eskisinden çok daha mutlu olduğunuzu göreceksiniz. Ruhsal anlamda kendinizi daha pozitif hissedeceksiniz.

Eğlenceli ortamlara gireceksiniz. Güçlü kişilerle dostluk kurmanız işlerinizi daha da kolaylaştıracak. Ayın ilk günlerinde sosyal hayatınız hareketlenecek. Sosyal çevrenizde yolunda gitmeyen ilişkileriniz canınızı sıkacak ve bazı detaylar dikkatinizi çekecek. İstemediğiniz dostluklara son vereceksiniz. Girdiğiniz yeni sosyal çevrelerde ise yeni dostluklar kazanacaksınız. Size başarılı ve saygınlık kazandıracak olaylar söz konusu olabilir. Sosyal ve aşk evinizde ilerleyen Neptün, aşk konusunda sorunlar getirecek bir dikkatsizlik yaratabilir. Ani başlayan cinsel çekimler ve sonradan pişman olacağınız aşk ilişkileri, istenmeyen durumlar ortaya çıkaracaktır. 5 Şubat'ta Dolunay, Aslan burcunda gerçekleşiyor. Ailenizdeki bireylerin sağlık sorunlarının pozitif olacağı günlerdesiniz.
Alıntı


Forum saati; Türkiye'ye göre ayarlanmış olup, şu an saat: 19:24.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.