Forum Logo




21 Ocak Günlük Burç Yorumları

Astroloji ve Burçlara dair tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 21 Ocak 2023, 10:18   #1
Çevrimdışı
I was quiet, but I was not blind.
21 Ocak Günlük Burç Yorumları




21 Ocak Günlük Burç Yorumları
Www.TrendForum.Net


KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU


Sorumluluklarınızla ilgili bir sır açığa çıkabilir - eğer tembellik yapıyor ve işinizi sizin yerinize başka birinin yapmasına izin veriyorsanız, bu dengesizliği diğer insanlara gösterebilir, bu da itibarınıza zarar verebilir ve sizi daha fazlasını yapmaya zorlayabilir. Başkası ortalıkta aylaklık ederken boşluğu kapatan sizseniz, artık bunu ortaya çıkarmak için bir fırsatınız var. Bugün adalet yerini bulacak.


BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU


Bir dostla tartışmak şok edici keşiflere yol açabilir. Herhangi bir yakın ilişkide, muhtemelen dahil olanlar arasındaki mali tartışmalardan dolayı gerginlikler alevlenebilir. Birini işaret etmek suçu bir süre oyalanmayı sağlayabilir ancak sonunda birbirinizi dinlemek ikinizin de uzlaşmanın bir yolunu bulmasına izin vermelidir. Daha net zihinlerle ilerlemek için bağışlama ve anlaşmalar faydalı olabilir ancak dikkatli olun, bitmeden önce keşfedilecek başka bir şok edici bilgi daha olabilir.


İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU


Sevdiğiniz birinin size davranış şekli şu anda özellikle rahatsız edici olabilir ve daha sonra geri almak isteyeceğiniz tartışmalara ve sözlere yol açabilir. O zaman ikinizin de hatalar yaptığınızı anlayabilir, bu durumu affetmeyi ve unutmayı en iyi hale getirebilirsiniz. Bu aynı zamanda güç dinamiğinizin dengesiz olduğunu ve bir an önce düzeltilmesi gerektiğini de gösterebileceğinden, bazı iyileştirici adımlar atmayı düşünmelisiniz.


YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU


Normal rutininiz, kontrolünüz dışındaki nedenlerle sinir bozucu olabilir. Gününüze devam etmeye çalışırken, aksilikler, genellikle hemfikir olduğunuz insanlarla tartışmalar veya her şeyi alt üst eden aksilikler şeklinde ortaya çıkabilir. İşe gidip gelirken, programınızı alt üst eden her türlü karmaşık zorlukla karşılaşabilirsiniz. Stresten kaçınmak için, yapılacaklar listenizi tamamlamak için gerekli olduğunu düşündüğünüzden daha fazla zaman ayırdığınızdan emin olun. Bu bir yarış değil!


ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU


Arkadaşlar arasında çatışma çıkabilir. Yüzeyin altında kaynayan herhangi bir sorun, kaynağı ne olursa olsun kısa sürede zirveye çıkabilir. Potansiyel olarak, hepiniz grup içindeki belirli gerilim alanlarını görmezden geldiniz, ancak artık son damlaya ulaştıklarına göre tartışılmaları gerekiyor. Herhangi bir anlaşmazlıkta taraf tutmaktan kaçının ancak dikkatli olun; yakınlarda gizli bir düşman olabilir, muhtemelen arkadaş kılığına girmiş biri gibidir ve tehlike yaratabilir.


BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU


Bugün ailenizle aranız iyi olmayabilir. Çabuk sinirlenmeler ve yakın ilişkiler, akrabalarınıza veya oda arkadaşlarınıza karşı sert tepkiler vermenize neden olabilir. Dramatik anlar içinizde bir ateş yakabilir, ancak anın harareti biraz dindiğinde, onlarla medeni ve bağışlayıcı bir konuşma yapabilmeniz gerekir. Yine de bu, şok edici bir şeyin etkisini azaltmaya yetmeyebilir. Huzurlu bir gün geçirmek istiyorsanız bugün alttan almanız gerekecek.


TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU


Sıradan konuşmalar aniden tartışmacı bir hal alabilir. Biriyle normal bir konuşma yapıyor olabilirsiniz ve belki ne siz ne de karşınızdaki kişi işlerin çığırından çıktığını anlayamadan bir tartışma büyüyebilir. Neler olup bittiğini tam olarak anlamadan, diğer kişinin bakış açısını daha az hararetli bir şekilde duyduktan sonra ikiniz de birbirinizden özür dilemek zorunda kalabilirsiniz. Fırtına geçtikten sonra duygusal bir sır açığa çıkabilir. Tartışmak yerine affetmeye hazır olun.


AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU


Başkalarıyla olan bağlantılar şu anda spot ışığı altında. Asırlardır tanıdıklarınız bile sizi hâlâ şaşırtabilir! Sevdiğiniz biri, ilişkiniz konusunda alışılmadık derecede güvensiz veya takıntılı görünebilir ve potansiyel olarak ikiniz arasında zorlu bir güç dinamiği yaratabilir. Ne mutlu ki, ikiniz de ne hissettiğinizi konuşabildiğinizde, bir adım geri çekilip daha az yoğun tepki verebilmeliler. Daha sonra endişelerinin nedenini açıklayabilirler ve bu da ilerlemenize yardımcı olabilir. Öğrenmek için dinleyin.


YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU


Öfkeniz uyarı vermeden alev alabilir. Diğer insanlar tarafından size getirilen şiddetlenmeler sizi kontrolden çıkarabilir ve üzerinize stres yükleyebilir. Bununla birlikte, bu, çevrenizdeki insanların öfkenizin yükünü taşımayı hak ettiği anlamına gelmez. Çevrenizdekiler size kızmış gibi hissedebilirler. Muhtemelen olmadığınızda, bu yüzden başka nedenlerden dolayı hayal kırıklığına uğradığınızı bilmelerini sağlayın. Onların da kötü günleri oldu, sizi anlayabilirler.


OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU


Geçmişteki acılar gün boyunca tekrar ortaya çıkabilir. Basit konuşmalar ve sıradan etkileşimler bile, hayatınız üzerinde olumsuz etkisi olan biriyle geçmiş bir sorunu size hatırlatabilir. Geçmiş, geçmiş olabilir ama bazı yaralar hâlâ taze. İyileşebilmek için zaman ayırmanıza ve bu yaraları beslemenize izin verilir. Acele etmek veya acı verici duyguları bastırmak, onların yalnızca şiddetlenmesine neden olur, bu yüzden onlara hak ettiklerini bildiğiniz saygıyla davranın.


KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU


Topluluk içinde gerilimler artıyor olabilir. Arkadaş çevrenizde veya daha resmi bir grupta aynı anda birden fazla kişiye karşı duruşunuzu haksız yere savunmaya zorlanıyormuşsunuz gibi gelebilir. Duygularınızın nereden geldiğini anlamayabilirler ve bazıları potansiyel olarak onları manipüle etmeye çalıştığınıza inanır. Böylesi bir yanlış anlaşılma karşısında size gerçek duygularınızı gösterme şansı bile vermezlerse, çekip gitmenizde bir sakınca yoktur.


BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU


İş/yaşam dengenizle ilgili tartışmalar her an gündeme gelebilir. Biri, size bunu yapmanız için gereken zamanı, parayı veya enerjiyi sağlamadan daha iyi performans göstermenizi talep ediyor olabilir. Onların emirlerini ve kendinize karşı diğer görevlerinizi aynı anda yerine getirmeniz için muhtemelen mümkün değildir. Belki de bir şeylere itiraz etme noktasına gelmişsinizdir.


''Alıntı''
__________________
I don’t trust words, I trust actions..
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 21 Ocak 2023, 10:27   #2
Çevrimiçi
Yanıt: 21 Ocak Günlük Burç Yorumları




Bugün adalet yerini bulacakmış hadi bakalım
__________________
"Bakın benim parolam sevgidir. Ama ben şiddeti de yerine göre bir enstrüman olarak kullanırım."
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
burç, günlük, ocak, yorumları


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 
Seçenekler
Görüntüleme stilleri


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
20 Ocak Günlük Burç Yorumları Aykut Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 20 Ocak 2023 09:32
19 Ocak Günlük Burç Yorumları Aykut Astroloji ve Burçlar Dünyası 1 19 Ocak 2023 10:13
18 Ocak Günlük Burç Yorumları Aykut Astroloji ve Burçlar Dünyası 3 18 Ocak 2023 13:15
17 Ocak Günlük Burç Yorumları Aykut Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 17 Ocak 2023 09:20
16 Ocak Günlük Burç Yorumları Aykut Astroloji ve Burçlar Dünyası 1 16 Ocak 2023 09:40




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net