TrendForum.Net

TrendForum.Net (https://www.trendforum.net/)
-   Astroloji ve Burçlar Dünyası (https://www.trendforum.net/astroloji-ve-burclar-dunyasi/)
-   -   18 Temmuz Günü Doğanların Burç Özellikleri (https://www.trendforum.net/astroloji-ve-burclar-dunyasi/21115-18-temmuz-gunu-doganlarin-burc-ozellikleri.html)

Asi Ruh 10 Mayıs 2023 05:53

18 Temmuz Günü Doğanların Burç Özellikleri
 
18 Temmuz Hangi Burç ve Burcu Ne?
18 Temmuz tarihinde doğan kişiler yengeç burcu olmaktadır. Su grubunda olan yengeç burcu aşırı duygusal olma özelliği ile dikkat çekmektedir. Bu burca sahip olan kişiler oldukça hassastırlar.

18 Temmuz Yükseleni Nedir?
18 Temmuz tarihinde doğan kişiler için yükselen burçları da oldukça önemli olmaktadır. Çünkü yükselen burç insanlar ile ilgili daha kişisel bilgiler vermektedir. Yükselen burçlarını öğrenmek için kişilerin hangi saat aralığında doğduğunu da bilmesi gerekmektedir.

18 Temmuzda Doğanların Özellikleri Nelerdir?
18 Temmuz tarihinde doğan yengeç burçlarının yaratıcı bir yapıları vardır. Oldukça parlak bir zihne sahiptirler. Canlı ve enerjik bir yapıları vardır. Çevrelerine karşı iyimserdirler. Sevdikleri insanlara karşı tutkulu davranırlar. İlişkileri için özen göstermektedirler.

Sürekli yeni deneyimler ile ilgilenmekten hoşlanırlar. Hayal güçleri sürekli çalışmaktadır. Kendileri çok iyi bir şekilde ifade edebilme yetenekleri vardır. Dış dünya ile iç içe olmak kişiliklerinin oturmasına yardımcı olmaktadır. Başkalarıyla iyi bir şekilde bağlantı kurabildikleri için aranılan bir arkadaş olmaktadırlar.

Esnek bir yapıları vardır. Espri anlayışları son derece gelişmiştir. Yalnızlıktan nefret ederler. Nu sebeple çevrelerinde sürekli insan olmasını isterler. Zekidirler. Etkilemek istedikleri birini nasıl etkilemeleri gerektiğini çok iyi bilirler. Gizemli kişilikler ilgilerini çekmektedir. Aşık oldukları zaman samimi olurlar. Karşı cins tarafından her zaman çekici bulunmaktadırlar.


Forum saati; Türkiye'ye göre ayarlanmış olup, şu an saat: 10:18.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.