TrendForum.Net

TrendForum.Net (https://www.trendforum.net/)
-   Astroloji ve Burçlar Dünyası (https://www.trendforum.net/astroloji-ve-burclar-dunyasi/)
-   -   Doğuştan Yılan Dilli 3 Burç (https://www.trendforum.net/astroloji-ve-burclar-dunyasi/22150-dogustan-yilan-dilli-3-burc.html)

Asi Ruh 22 Mayıs 2023 15:45

Doğuştan Yılan Dilli 3 Burç
 
Tehlikeli burçlar arasında en korkunçları yılan dilli olanlarıdır. Onlar sizi dereye sulu götürüp susuz getirirler.

Hayatınızda bu yılan dilli burçlardan bir tanesi bile varsa yanlarında hareketlerinize dikkat edin. Onlar dillerindeki zehirle hem sizi hem de işlerinizi bozarlar. Akıl sağlığınızdan edecek olan bu yılan dilli burçların en tipik özelliklerini astroloji verileri ortaya koydu.

Yılan dilli olan bu 3 burç, hayatınıza zarar ziyan koyar. Kırıcı bir yapısı olan bu yılan dilli insanlar karşıdaki kişilerin asla neye üzüleceklerine dikkat etmezler.

İKİZLER BURCU

En tehlikeli burç olan İkizler burcu yılan dilliliklerini hemen ortaya koymazlar. Arkanızdan iş çevirip sizi manipüle ederler. Onlar ortalığı karıştırıp köşelerine çekilen fettan insanlardır. Asla ama asla sırlarınızı ve zayıf yanlarınızı onların yanında bahsetmeyin. İkizler burcu dengesiz tavırlarının altında en korkunç yanları da dilleridir. Bu yüzden dikkatli olun.

BAŞAK BURCU

Başak burcunun yılan dilliliği tatlılıklar yapar. Sizi kötü olarak etkilerler. Başarısız olduğunuzu baskılar ve sizi olduğunuzdan farklı biri gibi gösterirler. Başak burçları sizle işi olmadıkları sürece asla ama asla sizinle muhatap olmazlar. Başak burçları hem çıkarcı hem de yılan dillidirler. Menfaatleri bitince sizi asla aramaz sormazlar. İlk aynı ortamda ise sizi küçük düşürmek için her şeyi yaparlar.

AKREP BURCU

Akrep burcu en zehirli burçlardan biridir. Onlardan uzak durmayın aksine yakınızda tutun. Size kinlendikçe hayatı burnunuzdan getirirler. Akrep burcu zehrini akıtmadan rahat etmez. Onlarla iş yaparsanız en başarısız anınızda her türlü baskı yaparlar.

Fiona 22 Mayıs 2023 15:46

Yanıt: Doğuştan Yılan Dilli 3 Burç
 
:zoro:


Forum saati; Türkiye'ye göre ayarlanmış olup, şu an saat: 13:08.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.