TrendForum.Net

TrendForum.Net (https://www.trendforum.net/)
-   Astroloji ve Burçlar Dünyası (https://www.trendforum.net/astroloji-ve-burclar-dunyasi/)
-   -   Gezegenlerin hizalanması burçları nasıl etkileyecek? (https://www.trendforum.net/astroloji-ve-burclar-dunyasi/5292-gezegenlerin-hizalanmasi-burclari-nasil-etkileyecek.html)

Beatrice 24 Haziran 2022 08:32

Gezegenlerin hizalanması burçları nasıl etkileyecek?
 
Gezegenlerin hizalanması burçları nasıl etkileyecek?

Hizalanacak olan gezegenler Merkür, Venüs, Mars, Jüpiter ve Satürn, kuzey yarımküreden bakıldığında Güneşten uzaklıklarına göre sıralanıyor. Gezegenlerin hizalanmasının burçlara etkileri ise farklı duruyor. Gezegenlerin hizalanmasının en büyük etkisi astrologlara göre; Güneş'in üzerinde etki yapacağı ve baskı yaratacağıdır. Gezegenlerin hizalanmasıyla Güneş üzerinde çekim oluşabilir. Kavuşum, karşıt ya da kare açılar yoğun olabilir.
Öner Döşer, konuyla ilgili, güneş lekelerine dikkat çekerken yeni fikirler alınabileceğini de belirtiyor.
İlişkilerde değişim rüzgarları esebilir, ilişkiler güçlenebilir. Önemli konuşma ve yazışmalar gerçekleşirken dikkatli olunmalı. Yangınlara dikkat edilmesi gerektiği de söylenenler arasında. Posta'da yer alan habere göre; Mars ve Jüpiter ateş elementi olarak öne çıkıyor ve Koç burcunda hareket ediyor. 21-23 Haziran tarihleri arasında ateş elementi yoğunluğu artıyor. Hafta genelinde dikkatli olunmalı. hava elementi burçlarından İkizlerde Güneş ve Merkür seyrine devam ediyor ve rüzgarlı hava koşullarına şahit oluyoruz. Her ne kadar 21 Haziran Salı günü Güneş Yengeç burcuna geçse de 23 Haziran Perşembe günü Venüs İkizler burcuna geçiyor. 26 Haziran Pazar günü de Ay İkizler burcuna geçiyor. Hava ateşi yeller. Dolayısıyla bir yerde yangın çıksa hızlı yayılır.

xena 03 Temmuz 2022 21:21

Yanıt: Gezegenlerin hizalanması burçları nasıl etkileyecek?
 
şuan hızlı mı yavaş mı bilemem ama 40 derecenin sıcaklığında burclar burcluktan cıktı hepsi bir yerde yanıyor yani


Forum saati; Türkiye'ye göre ayarlanmış olup, şu an saat: 04:19.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.