TrendForum.Net

TrendForum.Net (https://www.trendforum.net/)
-   Beşiktaş (https://www.trendforum.net/besiktas/)
-   -   "397 boş oy az değil, oturup düşünülmeli!" (https://www.trendforum.net/besiktas/2593-397-bos-oy-az-degil-oturup-dusunulmeli.html)

KoJiRo 01 Haziran 2022 20:33

"397 boş oy az değil, oturup düşünülmeli!"
 
Tümer Metin'in açıklamaları şöyle:

"387 boş oyla acaba bir şey mi ima ediliyor? Ahmet Nur Çebi'ye değil sadece iki başkan adayına da güvensizliği ya da kafalardaki soru işaretini beraberinde getirir mi? 397 az değil. Seçim belirler çünkü. Bu rakam biraz fazla gibi geldi bana. İki başkana da olan güvensizlikten dolayı Bir protesto mudur? Bir oturup bunu düşünmek lazım. Ayrıca sayfanın son satırında Beşiktaş'ın borcu 4.9 milyar TL yazıyor. Bunları artık konuşmaktan sıkıldım. Bak ben benim benim yorumculuk anlayışımda şu tür ifadeler çıkmaz benim ağzımdan, sadece örnekleyeceğim."

"BİZ ADRIANO'LARI, PEPE'LERİ İZLEDİK"

"Ahmet Nur Çebi'yi çok severim. Beni sevdiğini de bilirim. Ama eski başkan Fikret abi, Fikret Orman da hem yöneticiliğimi yapmış, hem transferimde etkin rol oynamış vakti zamanında, hem de sosyal hayatında görüştüğüm biridir. Hani sosyal medya ağzıyla 'Fikret Orman paralar nerede' diye sorulan bir dönemden geçtik ya biz. Bak şimdi bu normal olabilir mi? En azından yani ben benim yorumculuğum oradan okunmaz. Oradan çıkmaz benden ama şunu söylemek de sanıyorum yanlış olmaz.. Biz Adriano'ları, Pepe'leri falan izledik. Talisca'ları izledik Beşiktaş'ta. Şimdi bu kadroda öyle bir şey de yok. Bu kadro oradan da hitap etmedi bize.. Bu makas, bu rakam çok yüksek. Sormakta haklıdır 'Paralar nerede' diye taraftar. Ama bunun bir yanıtı olması lazım. Acaba o yapılanma doğru mu diye soruyorum ben."


Duhuliye


Forum saati; Türkiye'ye göre ayarlanmış olup, şu an saat: 16:44.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.