TrendForum.Net

TrendForum.Net (https://www.trendforum.net/)
-   Beşiktaş (https://www.trendforum.net/besiktas/)
-   -   Olay adam Caicedo! (https://www.trendforum.net/besiktas/5331-olay-adam-caicedo.html)

KoJiRo 24 Haziran 2022 20:50

Olay adam Caicedo!
 
Beşiktaş'ın santrfor adaylarından biri olan ancak Meksika'da Tigres'le anlaştığı haberleri çıkan Jordy Caicedo için bonservisinin bulunduğu CSKA Sofia Kulübü flaş bir açıklama yaptı ve futbolunun ortadan kaybolduğunu duyurdu.



HALA BAĞLANTI KURULAMADI


Kulüpten yapılan resmi açıklamada şöyle denildi: "Kulübümüz, Tigres'le hiçbir zaman resmi olarak trransfer için masaya oturmadı. Şu anda oyuncunun nerede olduğuna dair hiçbir bilgimiz yok. Caicedo, bugün takım arkadaşlarıyla katılmak zorunda olduğu Avusturya kampı için vize ve bilet aldı. Daha sonra oyuncunun uçağa hiç binmediğini öğrendik. Hemen evini aradık ancak orada da bulunamadı. Şu anda oyuncuyla hala bir bağlantımız yok.



SÖZLEŞMEYİ İHLAL ETTİ


Bu, Caicedo ve menajerinin CSKA'ya karşı hatalı davrandığı başka bir durumdur. Sözleşmenin gizliliğini ihlal ettikten sonra, oyuncunun Sofya'ya dönüşünü geciktirmesinin nedeni hakkında doğru bilgi vermediler ve şimdi açıklama yapmadan ortadan kayboldular, yasal olarak haklarımızı aramak zorundayız. Caicedo'nun işine karşı profesyonel olmayan tutumu, bizi şimdiden acilen ve doğru önlemleri almak için beklediğimiz öngörülemeyen bir duruma sokuyor" ifadeleri kullanıldı.


Duhuliye


Forum saati; Türkiye'ye göre ayarlanmış olup, şu an saat: 03:10.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.