TrendForum.Net

TrendForum.Net (https://www.trendforum.net/)
-   Beşiktaş (https://www.trendforum.net/besiktas/)
-   -   Beşiktaş'a Lizbon'dan transfer freni! (https://www.trendforum.net/besiktas/5735-besiktasa-lizbondan-transfer-freni.html)

KoJiRo 28 Haziran 2022 20:44

Beşiktaş'a Lizbon'dan transfer freni!
 
Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Portekiz ekibi Sporting Lizbon'dan Jovane Cabral'ı kadrosuna katmak istiyor. Siyah-beyazlıların futbolcuyla ilgili son girişimi ve detayları ortaya çıkmaya başladı.



Beşiktaş, İtalyan ekibi Lazio'nun Sporting Lizbon'dan kiraladığı futbolcunun transferi için 4 milyon Euro önerdi. Fakat; Sporting Lizbon ise futbolcu için 5 milyon Euro'da ısrarcı. Henüz orta yol bulunabilmiş değil. Siyah-beyazlılar daha yüksek bir rakama sıcak bakmıyor.



MARSILYA ÇEKİLDİ


Beşiktaş ile Sporting Lizbon'un anlaşmasının mümkün olabileceği Portekiz basını tarafından iddia ediliyor. Cabral için devrede olduğu gündeme gelen Ligue 1 temsilcisi Marsilya'nın ise aşama kaydedemediği gündemde. Marsilya transfer masasından da kalktı, bu defteri kapattı. Önümüzdeki günlerde transferin netleşmesi bekleniyor.



CABRAL'IN PERFORMANSI


24 yaşındaki futbolcu geçen sezon Lazio'da 4 maçta 1 gol attı. Sporting Lizbon'da ise Cabral, 17 maçta 3 gol 1 asist üretti. 1.74 boyundaki futbolcunun Sporting Lizbon ile 30 Haziran 2023 tarihine kadar kontratı bulunuyor. Cabral, sol kanat, sağ kanat ve forvet arkasında oynayabiliyor.


Duhuliye


Forum saati; Türkiye'ye göre ayarlanmış olup, şu an saat: 20:07.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.