TrendForum.Net

TrendForum.Net (https://www.trendforum.net/)
-   Boğa (https://www.trendforum.net/boga/)
-   -   Ağustos Ayında Boğa Burcu (https://www.trendforum.net/boga/30511-agustos-ayinda-boga-burcu.html)

DeepSilence 02 Ağustos 2023 00:03

Ağustos Ayında Boğa Burcu
 
BOĞA, Ağustos ayında astrolojik açıdan önemli gelişmeler yaşanacak. Kova burcunda gerçekleşecek dolunay, kariyerinizle ilgili önemli gündemlerin ortaya çıkabileceğini gösteriyor. Bu dönemde önemli kararlar almanız gerekebilir ve bu kararların sizin kariyeriniz için ne anlama geldiğini doğru bir şekilde tespit etmelisiniz.

16 Ağustos'taki Aslan yeni ayı, durağan ve kararsız zamanlarınızın sona erdiğini gösteriyor. Artık yaşam alanlarınızı ve yaşam şeklinizi tümüyle yenileyecek adımlar atma vaktiniz geliyor. Gelirinizde iyileşme, aile desteği almak, evinizi yenilemek veya çevrenizi değiştirmek gibi sevindirici gelişmeler yaşanabilir.

23 Ağustos'ta Güneş'in Başak burcuna geçişi, yorucu zamanlarınızın ardından kendinize zaman ayırma fırsatları bulabileceğinizi gösteriyor. Bu süreçte içsel dengenizi sağlamak ve kişisel ihtiyaçlarınıza odaklanmak için uygun bir zaman olacak.

Ağustos ayı sizin için önemli kararlar, değişimler ve olumlu gelişmelerin yaşanacağı bir dönem olacak. Yeni fırsatları değerlendirirken sağduyulu ve kararlı olmanız, sizin için daha iyi bir geleceğin kapılarını açacaktır. İyi şanslar!


Forum saati; Türkiye'ye göre ayarlanmış olup, şu an saat: 14:38.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.