TrendForum.Net

TrendForum.Net (https://www.trendforum.net/)
-   Duyurular (https://www.trendforum.net/duyurular/)
-   -   Kullanıcı Hesaplarına İlişkin Kayıtlı E-posta Adreslerinin Geçerlilik Gerekliliği (https://www.trendforum.net/duyurular/30068-kullanici-hesaplarina-iliskin-kayitli-e-posta-adreslerinin-gecerlilik-gerekliligi.html)

Regex 25 Temmuz 2023 17:45

Kullanıcı Hesaplarına İlişkin Kayıtlı E-posta Adreslerinin Geçerlilik Gerekliliği
 
Merhaba,

TrendForum'da kayıtlı kullanıcı hesaplarınızın birincil güvenlik noktası e-posta hesaplarınızdır. Forum içerisindeki gerekli tüm bildirimler için sistemsel ve resmî yazışmaların yapılabilmesi adına da hesabınıza kayıtlı e-posta adresiniz baz alınmaktadır.

Web sunucu değişikliği yaptığımız 18 Mart 2023 tarihi itibarıyla (bkz) mail sunucu ve SMTP ayarlamalarımız eksiksiz olarak gerçekleştirilmiştir. Bu da demek oluyor ki TrendForum'dan gelen tüm otomatik ya da manuel e-postaları doğrudan almaktasınız.

Kayıt sırasında kullanıcılarımızı bekletmemek için e-posta hesaplarından bir doğrulama ya da yönetici onayı gibi prosedürleri takip etmiyoruz, bu da bazen bu noktada suistimallere yol açıyor. Üyelerimiz; geçerli olmayan e-posta hesapları kullanabiliyor ya da e-posta adreslerini sonradan değiştirerek geçerli olmayan bir adres tanımlayabiliyorlar. Bu gibi durumlarda hesabınıza erişiminizi yitirir, parolanızı unutur ve benzeri bir olumsuzluk yaşarsanız forumdaki kullanıcı hesabınızı bir daha geri alamayacağınızı unutmayın.

Lütfen bu duyuruyu görüntülemekte olduğunuz an itibarıyla; aşağıdaki bağlantı üzerinden e-posta adresinizin geçerli bir elektronik posta hesabı olup olmadığını kontrol ediniz, şayet geçerli ve güncel bir adres tanımlamamışsanız; parolanızı girdikten sonra ilgili sayfa aracılığıyla e-posta adresinizi güncel ve geçerli tutunuz.

E-posta ve Parola

Keyifli forumlar dilerim.


Forum saati; Türkiye'ye göre ayarlanmış olup, şu an saat: 12:00.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.