Forum Logo




Kaira's Quotes


Kullanıcı Etiket Listesi

Like Tree4Beğeniler
  • 2 Post By Dolares
  • 1 Post By Dolares
  • 1 Post By Dolares

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 10 Ekim 2022, 00:15   #1
Çevrimdışı
Gold Üye
Kaira's Quotes




Kaira's Quotes
Www.TrendForum.Net

Çünkü aşka giden yolun, seni sevenin yanında durmak olduğunu bir türlü bilemedin. Bu yüzden, sen kimi seversin bilmem, ama benim seni sevdiğim kadar kimse tarafından bu kadar güzel sevilmeyeceksin. . .

Kapalı Gişe Yalnızlık - Serkan Özel
Beatrice ve Er Şaban bunu beğendi.
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 10 Ekim 2022, 00:15   #2
Çevrimdışı
Gold Üye
Yanıt: Kaira's Quotes




“Bu kadar içten gülmeyi nereden öğrendin?”

“Acılarımdan!” diyeceğim gözlerinin içine bakarak. Önce acıya gülmem, sonra da acıların içinde bile gülebiliyor olmam senin canını acıtacak.
Kapalı Gişe Yalnızlık - Serkan Özel
Er Şaban bunu beğendi.
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 10 Ekim 2022, 00:16   #3
Çevrimdışı
Gold Üye
Yanıt: Kaira's Quotes




Gün gelecek ama sen gelemeyeceksin. Gelsen de zaten beni bulamayacaksın. Artık bıraktığın yerde değil seni unutmak istediğim yerde, kendimdeyim. Başkasına gitmeyi de göze alamıyorum, yorgunum. Bir başka hayatta ortak olacak cesareti bulamıyorum kendimde. Kim bilir belki de korkuyorumdur yeni birini sevmeye, sevip de yenilmeye. Zaten ne başka birinin anısında hatırlanmak istiyorum artık ne de bir başkasını aşk bilip sonradan ağrısına katlanmak istiyorum.


Kapalı Gişe Yalnızlık - Serkan Özel
Er Şaban bunu beğendi.
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 10 Ekim 2022, 00:18   #4
Çevrimdışı
Gold Üye
Yanıt: Kaira's Quotes




Bilir misin en sevdiğinin nefes aldığı bir şehre en sevilmeyen olarak uyanmanın verdiği acıyı? Bir şehir bir kişi yüzünden bazen seni istemeyebilir. Uyanmak istemesen de zorla uyanman gerekir. Acıdır ama acılar her zaman gerçektir. Sen de benim en acı gerçeğimdin. Bilirdim, hiçbir zaman da geçmeyeceksin. İyi olmam için senin dışında ne bir çarem var ne de bir çare arayasım. Sadece kendimde bulduğum bir “alo” deme hakkım. Arasam açar mısın? Yoksa sevgime cevapsız kaldığın gibi o aramayı da cevapsız mı bırakırsın?

Aslında sen beni hep cevapsız bıraktın. Oysa yöneltecek çok sorum vardı sana. Tek sorunsa; ne yöne gittiğini bilmiyordum. Her adımda kendini benden uzaklaştırdığın kesin ama kime yakın olmak istiyordun? Ne kadar gerinde kalırsam kalayım merak ediyordum. Söylesene; beni kaybedecek kadar kimi, neyi kazanmak için gidiyordun?

Öyle ya, ne fark eder ki? Sonuçta gidiyordun. . .



Kapalı Gişe Yalnızlık - Serkan Özel
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 10 Ekim 2022, 00:19   #5
Çevrimdışı
Gold Üye
Yanıt: Kaira's Quotes




Zorsun ve zoru seviyorsun. Ama imkânsızı sevmiyorsun. Halbuki imkânsız değildim? Sadece imkânın varken sızı olmayı sen seçtin.

Kapalı Gişe Yalnızlık - Serkan Özel
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 11 Ekim 2022, 00:19   #6
Çevrimdışı
Gold Üye
Yanıt: Kaira's Quotes




“Hayat, ihaneti telafi etme imkânı vermez sadece ömründen düşer” derdin. Umarım gitmeye ikna ettiğin ayaklarınla ömrünü eksiltmiyorsundur. . .
Kapalı Gişe Yalnızlık - Serkan Özel
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 11 Ekim 2022, 00:21   #7
Çevrimdışı
Gold Üye
Yanıt: Kaira's Quotes




BİR İNSANIN DALLARI

Bir ağaç düşün. . .

Kış mevsimine çırılçıplak soyunmuş ve dallan kırılmış bir ağaç. . .

Bir ağacın dalları kırıldıktan sonra, dik duruyor olması bir

şeyi değiştirmez öyle değil mi? Evet belki ağaç yine ağaçtır. Ama bir insan ona baktığı zaman ilk gözüne çarpacak olan şey, ağacın dik duruyor olması değil, dallarının eksik olmasıdır.

insanlar için de aynı şey, güven için geçerlidir.

Güven, bir insanın dalları gibidir.

Dalları kırılmış bir insanın dik duruyor olması bir şeyi değiştirmez. İnsan yine insan olabilir. Ama güven vermeyen insan, iyi bir insan olabilir mi?

Güven her şeyin başıdır. Ailenin, arkadaşlığın ve hatta aşkın. . .

Güven yoksa her şey biraz eksiktir. Ama güven varsa, eksik olan şeyler görmezden gelinebilir. Çünkü bir insana güveniyorsan, onunla her yola çıkabilirsin. Her zorluğu aşabilir, kendine “Bu da geçecek!” diyebilirsin.

Kapalı Gişe Yalnızlık - Serkan Özel
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 27 Ekim 2022, 23:09   #8
Çevrimdışı
Gold Üye
Yanıt: Kaira's Quotes




Duadan çok şiir var ezberimde. Yani ben kötü biriyim ve bu hiç değişmeyecek!

Ah ve Mat- S.Balun
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 04 Kasım 2022, 19:48   #9
Çevrimdışı
Gold Üye
Yanıt: Kaira's Quotes




Bir anda kızgın melekler bizi cennetten dışarı kovaladı. Ne olmuştu? Yasaklara uymamış ve elmayı yemiştik. Ama o zamanlardaki bilgim şu 4 yaşındaki çocuğunkinden farksızdı. Şimdi ona bu ekmeği yeme desem, o da gülümsese ve yese kendi ellerimle onu alıştığı dünyasından alıp koparabilir miydim?

Adem ve Havva'nın Güncesi- Mark Twain
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 04 Ocak 2023, 17:27   #10
Çevrimdışı
Gold Üye
Yanıt: Kaira's Quotes




Ayrılık değil, özlemek hiç değil; en büyük acı, bu giderek büyüyen boşlukmuş... En büyük dert kimi özlediğini, kimi sevdiğini bilememekmiş... En büyük kayboluş sevip sevip sonunda kimi sevdiğini bilememekmiş... İçimde bir ses durmadan, dünyanın sonu geldi, diyor. Dünyanın sonu bu halime öyle çok uyuyor ki, hiç üzülmeden, hiç korkmadan kabulleniyorum onu. Öylesine bencilim ki, dünyanın sonunu kendim gibi çok seviyorum.

Cezmi Ersöz

A&D

/* Gönderi eklendi: 17:21 | Eski gönderinin zamanı: 17:19 */

Doktor, neden beni önünüzdeki kitapta arıyorsunuz? Ben düşündüğünüz gibi olmak zorunda mıyım? Neden bana bir sıfat yakıştırmak istiyorsunuz? Ben bana yakıştırılan sıfatlardan kurtulabilir miyim diye siz gelmiştim, beni yanıltmayın.


Cezmi Ersöz / Hayallerini yak evi ısıt

A&D

/* Gönderi eklendi: 17:21 | Eski gönderinin zamanı: 17:21 */

Kaybedecek hiçbir şeyim yokken nasıl biri olacağımı merak ediyordum.


Cezmi Ersöz

A&D

/* Gönderi eklendi: 17:22 | Eski gönderinin zamanı: 17:21 */

Beni koparmışlar kendimden bir kere. Beni kendime düşman etmişler. Bu yüzden artık kendim için değil, beni sevmeyenler, yok olup gitmemi isteyenler için kazanmak istiyorum onca başarıyı. Benden nefret edenler için yazılsın istiyorum adım her yere. Beni sevenler için değil, sevmeyenler için hayatımdan çalıyorum. Sevgimden, ömrümden çalıyorum.

Cezmi Ersöz

A&D

/* Gönderi eklendi: 17:23 | Eski gönderinin zamanı: 17:22 */

Yüreğimdeki kum saatini, o göz açıp kapanyıncaya kadar geçen senden, sanki asırlarca tükenmek bilmeyen sensizliğe tersyüz ederek gittin.


Cezmi Ersöz - Şizofren aşka mektup

A&D

/* Gönderi eklendi: 17:23 | Eski gönderinin zamanı: 17:23 */

Yalnızım...Bunca acı,tek bir söze nasıl sığabiliyordu...
Aldım bu sözü dudaklarınızdan,saplayıp kalbimi onunla parçaladım...
Cezmi Ersöz - şizofren aşka mektup

A&D

/* Gönderi eklendi: 17:24 | Eski gönderinin zamanı: 17:23 */

Kapat gözlerini ve bana bak: Ben diye, ne varsa gördüğün; işte o senin yokluğun!..
Cezmi Ersöz - şizofren aşka mektup

A&D

/* Gönderi eklendi: 17:25 | Eski gönderinin zamanı: 17:24 */

- Yüzünü taşıyorum içimde günlerdir; herkesin ilk aşkına benzeyen yüzünü...
- Anlıyorum ki meğer aşklar bile, yaşanan hayatlara kurguluymuş, en dayanıklı sanılan aşk yüzleri bile, yoksul bir ilkokul arkadaşının evini savunurken alıp başını gidiyormuş. Meğer; her zaman, her yerde, her durumda yokmuş yüzünün karşılığı...



Cezmi Ersöz- Kırk yılda bir gibisin

A&D

/* Gönderi eklendi: 17:26 | Eski gönderinin zamanı: 17:25 */

Önce kolunu çekerdin başımın altından, sonra sırtını dönerdin. Usulca sarılırdım sana arkandan, seninle ya da sensiz geçen yılların hasretiyle... Ardından yavaş yavaş kollarımın arasından sıyrılırdın... Yıllardır taşımaktan yorulmadığım hasretin, tenimden tenime akan o ateş, ağır gelirdi bedenine... Uyuyamıyorum, nefes alamıyorum, lütfen sarılma, derdin... Yatağın bir ucuna sığınmış bedeninden kovulmak, hayatından kovulmak gibiydi benim için. Sığındığım, soluk aldığım tek cennetten kovulmak gibiydi. Beni uykunda terk etmen, gerçek hayatta terk edişinden bile ağır gelirdi. Yanıbaşındaki sensizlik, o rutubetli evimdeki, o baştan ayağa sen olan evimdeki unutulmuşluğumdan çok daha ağır gelirdi.


Cezmi Ersöz - şizofren aşka mektup

A&D

/* Gönderi eklendi: 17:27 | Eski gönderinin zamanı: 17:26 */

Aslında kendine güvenli bir kıyı arayan odur. Ama siz onu böyle görmek istemediğiniz için, onun için okyanuslara hep geç kaldığınızı hissedersiniz.

Cezmi Ersöz - Hiçbirşey senden eski değil

A&D
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
kaira, quotes

« - | Kana Diz Kana »

Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 





TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net