Forum Logo




Evinizin de detoksa ihtiyacı var


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 09 Aralık 2022, 21:07   #1
Çevrimiçi
Evinizin de detoksa ihtiyacı var




Evinizin de detoksa ihtiyacı var
Www.TrendForum.Net

Vücudumuz gösterdiğimiz özeni evimize de göstermeliyiz.

Evinizin ruh ve bedensel sağlığınız üzerindeki etkisi olcukça fazla. Evinizde bulunan toksinler vücudunuzu olumsuz etkilemeye neden olur. Ev detoksu yapıp evinizi toksinlerden arındırarak biraz daha sağlıklı ve mutlu bir hale getirebilirsiniz.

Bitki alın

Yemyeşil bitkiler sadece evinizin dekoruna renk katmakla kalmayacak, aynı zamanda evinizin havasını temizleyecekler. Ayrıca bazı bitki çeşitlerinin şaşırtıcı derecede sağlığa faydaları var. Örneğin, kaktüs solunumu kolaylaştırmaya, cildi yenilemeye ve bakteriyel enfeksiyonları önlemeye yardımcı.

Ayakkabılarınızı çıkarın

Ayakkabılarınız kir ve mikrop yuvasıdır. Ayakkabılarınızı kapıda çıkararak bu toksinleri evinizden uzak tutun. Daha hijyenik bir seçenek olarak ev terliklerini tercih edin.

Pencereler

İç mekandaki hava dışarıya göre 2 ila 5 kat daha kirlidir. Pencerelerinizi her gün birkaç dakikalığına açmak, içeride hapsolmuş eski kirli havanın temizlenmesine ve evinizin havalanmasına yardımcı olacaktır.

Plastik kullanmı

Plastiklerin içindeki kimyasallar zamanla çevrelerine sızabilir. Yiyeceklerinize, ellerinize, eşyalarınıza sızan bu kimyasallar çeşitli sağlık sorunlarına sebep olur. Evinizde plastik kaplar, şişeler vs. yerine cam ve paslanmaz çelikten yapılmış alternatiflerini kullanın.

Elektrik süpürgeleri

Elektrik süpürgeleri çok küçük tozları bile çekerek alerjenlerden kurtulmanıza yardımcı olurlar. Yüksek verimli bir elektrik süpürgesi kullanmak evinizin olabildiğince toksinlerden arındığından emin olmanın bir yoludur.

Doğal temizlik ürünleri

Çoğu temizlik ürününün içindeki kimyasallar toksin doludur. Bu yüzden doğal içerikli temizlik ürünleri kullanmak sağlığınız açısından çok önemlidir. Maalesef doğal içerikli temizlik ürünleri çok pahalı olabilir. Bu sorunu kendi temizlik ürünlerinizi yaparak çözebilirsiniz.

Mikrofiber bezler

Mikrofiber bezler kiri emer ve etrafa yaymazlar. Ayrıca mikrofiber bez kullanmak kimyasal temizleyicilere olan ihtiyacınızı azaltabilir.
__________________
"Bakın benim parolam sevgidir. Ama ben şiddeti de yerine göre bir enstrüman olarak kullanırım."
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 09 Aralık 2022, 21:33   #2
Çevrimiçi
Gold Üye
Yanıt: Evinizin de detoksa ihtiyacı var




he biz bittik eve de yapalım
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
detoksa, evinizin, ihtiyacı, var


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Evinizin Anahtarını Yanınızda Taşırmısınız ? KoJiRo Kafamıza Göre 10 23 Aralık 2023 22:49
Ülkenin neye ihtiyacı var? Razor Trend Sorular 11 09 Haziran 2023 09:13
Seni seviyorum mesajına ihtiyacı olan burçlar Beatrice Astroloji ve Burçlar Dünyası 5 06 Aralık 2022 12:39
Massa: "Ricciardo'nun gülüşünü tekrar kazanmaya ihtiyacı var" KoJiRo Formula 1 0 04 Haziran 2022 19:03
Brandle: "Hamilton'ın araç içerisinde güvene ihtiyacı var" KoJiRo Formula 1 0 03 Haziran 2022 20:54




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net