Forum Logo




Fenerbahçe turladı


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 20 Ocak 2023, 08:49   #1
Çevrimdışı
I was quiet, but I was not blind.
Fenerbahçe turladı




Fenerbahçe turladı
Www.TrendForum.Net

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda Fenerbahçe, TFF 1. Lig ekibi Çaykur Rizespor ile karşı karşıya geldi. Kanarya, maçı 2-1'lik skorla kazanarak tur atladı. İşte, FB Ç. Rize maçı özeti ve golleri!





Fenerbahçe, Kadıköy'deki Son 16 Turu maçında Çaykur Rizespor'u 2-1'lik skorla mağlup ederek Ziraat Türkiye Kupası'nda adını çeyrek finale yazdırdı. Peki, Fenerbahçe Ç.Rize golleri kim attı?


FENERBAHÇE TURU GEÇTİ!


Sarı-Lacivertliler, 12'nci dakikada Miha Zajc'ın golüyle öne geçti. Zajc'ın golünde asisti Arda Güler yaptı. Çaykur Rizespor, 26. dakikada Sinan Osmanoğlu ile beraberlik golünü buldu. Fenerbahçe oyunun hakimiyetini ele geçirmişken bu golle oyundan düştü. İlk 11'de şans bulan Arda Güler, 65'te yerini Emre Mor'a bıraktı. Aynı dakikada Lincoln'un yerine Ferdi Kadıoğlu oyuna girdi. Enner Valencia, 89'da attığı golle Fenerbahçe'yi maçta yeniden öne geçirdi. Valencia'nın attığı golle Fenerbahçe adını çeyrek finale yazdırdı.


''Alıntı''
__________________
I don’t trust words, I trust actions..
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
fenerbahçe, turladı


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Reinier'den Fenerbahçe'ye ret KoJiRo Fenerbahçe 0 28 Haziran 2022 21:28
Fenerbahçe'ye Kim Min-Jae müjdesi! KoJiRo Fenerbahçe 0 20 Haziran 2022 21:18




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net