![]() |
![]() |
#1 |
![]() |
Leclerc: "Hislerimi anlatan doğru kelimeleri bulmak zor"
Leclerc: "Hislerimi anlatan doğru kelimeleri bulmak zor" Www.TrendForum.Net
Ferrari pilotu Charles Leclerc, yolda kalmasına neden olan bir başka güç ünitesi sorununun ardından büyük hayal kırıklığı yaşıyor.
![]() Charles Leclerc, pazar günkü yarışa ilk sıradan başlamıştı fakat ilk virajda Sergio Perez'e geçildi ve ikinci sıraya geriledi. Sanal güvenlik aracından faydalanıp, erken bir pit stopla öne geçen Leclerc, lider giderken güç ünitesi sorunuyla yarışa veda etti. Bu, Leclerc'in İspanya'dan sonra ikinci kez lider giderken yarış dışı kaldığı anlamına geliyor. Bundan yaklaşık 15 tur önce de Carlos Sainz güç ünitesi sorunuyla yarışa veda etmişti. Leclerc, neler olduğu sorulduğunda şöyle dedi: "Bu gerçekten can acıtıcı." "Bunun bir daha olmaması için gerçekten neler olduğunu araştırmamız gerekiyor. Şu anda hislerimi tanımlayacak doğru kelimeleri gerçekten bulamıyorum." "Büyük hayal kırıklığı yaşıyorum. Buna bakmamız gerekiyor." Leclerc, sezon başına kıyasla neredeyse hiçbir şeyi değiştirmediklerini ve buna rağmen yaşadıkları sorunlara anlam veremediğini dile getirdi. "Hızlıydık ve sezonun ilk bölümüne baktığımızda, öyle aman aman bir sorunumuz yoktu." "Şimdi hiçbir şeyi değiştirmediğimiz sezon başlangıcına kıyasla biraz daha fazla zorlanıyoruz gibi görünüyor. Yani sezon başından bu yana yaptığımız bir şey varsa o da her şeyi daha iyi hale getirmekti." "Hal böyle olunca şu anda yaşananları anlamak gerçekten çok zor. Fakat tabii ki analiz etmemiz gerekiyor. Henüz yaşananlar hakkında net bir tabloya sahip değilim. Yine de canımı acıttığını söyleyebilirim." Takımın sorun hakkında ne dediği sorusuna Leclerc, "Gerçekten ne olduğunu bilmiyorum. Henüz bir haber yok. Sadece hayal kırıklığı yaşıyorum." "Araçtan doğrudan buraya geldim, takımdan kimseyle konuşmadım. Bu yüzden tam olarak neyin yanlış gittiğini bilmiyorum." cevabını verdi. Motorsport
![]() |
İçeriği Sosyalleştir |
Etiketler |
leclerc |
Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk) | |
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Rossi: "Verstappen'in IndyCar'la ilgili güvenlik argümanı doğru değil" | KoJiRo | Formula 1 | 0 | 08 Haziran 2022 13:08 |
Webber: "Red Bull sorunlar yaşasa da hep doğru olanı yapıyor" | KoJiRo | Formula 1 | 0 | 07 Haziran 2022 13:36 |
“Belki de Oyuncularımı Motive Edebilmek İçin Doğru Kelimeleri Bulamadım” | KoJiRo | Basketbol | 0 | 06 Haziran 2022 09:45 |
Hill, Leclerc'i uyardı: "Ferrari, eleştirileri sineye çekmez" | KoJiRo | Formula 1 | 0 | 01 Haziran 2022 21:02 |
"Beşiktaş için çok doğru transfer olur" | KoJiRo | Beşiktaş | 0 | 29 Mayıs 2022 16:23 |
TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.
TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2025
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net