Forum Logo




Okan Buruk: Hücum hattına bir takviye düşünüyoruz


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 20 Ağustos 2022, 08:37   #1
Çevrimdışı
Okan Buruk: Hücum hattına bir takviye düşünüyoruz




Okan Buruk: Hücum hattına bir takviye düşünüyoruz
Www.TrendForum.Net

Galatasaray, Süper Lig'in 3.haftasında Ümraniyespor’a konuk oldu. Sarı-kırmızılılar ilk yarısı golsüz tamamlanan karşılaşmadan 1-0'lık skorla galip ayrıldı. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu.


Okan Buruk: ‘’Maçın başı aslında çok net bir gol pozisyonu ile başladık. 1-0 yapsak belki özgüven anlamında bize çok daha farklı bir şekilde oyun anlamında yansıyacaktı. Geçen haftanın üzerimizde bıraktığı etkiyi maçın başındaki pozisyonla belki galip başlasaydık üzerimizden atacaktık. Devamı benim için bir kabus gibiydi aslında ilk yarının son dakikasına kadar belki hiç görmediğim kadar pas hatası, top kaybı, ayaktan kaçırma ve yanlış tercihler. Bu kadar kötü oynarken de aslında 3-4 tane gol pozisyonuna girdik. İkinci yarı tabii ki çok daha farklı bir Galatasaray takımı vardı sahada. Özellikle 20-25 dakikalık bölümde oyunu çok domine ettik ve çok net gol pozisyonlarına girdik. Burada da golü bulamadık son bolüm değişiklikler yaptık. Takımın 20-25 dakikalık periyottaki kadar iyi oyun ortaya koymasakta attığımız bir gol ile maçı 1-0 galip bir şekilde bitirdik. Ön tarafa ve genel hücum hattına bir takviye düşünüyoruz. Burada tabii ki daha yönlü bir oyuncu bulabilirsek elimizdekilerden farklı takviye düşünüyoruz. Icardi ile ilgili daha önce tabii ki adı geçti çok önemli bir futbolcu. Kulübünden ayrılıp ayrılmayacağı veya Türkiye’ye gelip gelmeyeceği tabii ki çok yüksek maaşlar kazanan oyuncular, bu maaşlar zaten Türkiye’de verilmesi biraz zor. Onunla ilgili bizim açımızdan net bir gelişme olmadı ama dediğim gibi ön tarafa bize destek verebilecek bir oyuncu daha bakıyoruz.'' dedi.


Fanatik
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
bir, buruk, düşünüyoruz, hattına, hücum, okan, takviye


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Philadelphia 76ers’tan Kısa Rotasyonuna Takviye KoJiRo Basketbol 0 24 Haziran 2022 20:27
Kanat hattına İsviçre'den takviye! KoJiRo Beşiktaş 0 23 Haziran 2022 20:42
Erden Timur: “Birkaç Takviye Dışında Tüm Transferleri Tamamladık” KoJiRo Basketbol 0 23 Haziran 2022 20:07
Arda Okan Kurtulan’ın golleri Kuzey Makedonya U21 Milli takımını galibiyete taşıdı KoJiRo Fenerbahçe 0 13 Haziran 2022 21:36
Fenerbahçe'de Arda Okan göz doldurdu KoJiRo Fenerbahçe 0 23 Mayıs 2022 21:07




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net