TrendForum.Net

TrendForum.Net (https://www.trendforum.net/)
-   Güzel Sözler (https://www.trendforum.net/guzel-sozler/)
-   -   Anlamlı, hadisli, dualı Üç Aylar kutlama mesajları 2023! (https://www.trendforum.net/guzel-sozler/12417-anlamli-hadisli-duali-uc-aylar-kutlama-mesajlari-2023-a.html)

Beatrice 23 Ocak 2023 07:33

Anlamlı, hadisli, dualı Üç Aylar kutlama mesajları 2023!
 
Anlamlı, hadisli, dualı Üç Aylar kutlama mesajları 2023!

Manevi huzuruyla içimizi ısıtan, gönüllerimizi ferahlatan Üç Aylar’a yeniden kavuştuk. Üç Aylar’ın Müslüman âlemine rahmet ve bolluk getirmesi dileklerimle…

Ya Rabbe’l-Alemin! Üçaylar’ın bereketi hürmetine Ümmeti Muhammed’e rahmet eyle, günahlarını mağfiret eyle, rızana vesile olacak ameller nasip eyle.

Ellerin semaya, dillerin duaya, gönüllerin Mevlaya yöneldiği mübarek üç aylarınızı kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim.

Sen öyle bir insan ol ki akıllar dursun, sen ona buna değil Allah’a kulsun, ziynetler içinde parlayan bir nursun, senin gibi bir dostun üç ayları mübarek olsun.

Gül sevginin tacıdır, her bahar bir gül taçlanır. O gül ki Muhammet’i hatırlatır. Onu hatırlayana gül koklatır. Gül kokulu sevgi dolu nice üç aylar..

Bu gece kulun yalvarış ve yakarışlarını Yüce Mevla’ya sunacağı ve O’nun sonsuz affından, merhametinden, iyiliğinden bol bol yararlanacağı umut, huzur ve müjde gecesidir. Üç aylarınız mübarek olsun.

Göklerin nura gark olacağı, zeminin semavî sofralarla bezeneceği üç bereketli misafir; Recep, Şaban ve Ramazan.”Ey Allâhım! Bize Recep ve Şâbânʼı mübârek kıl ve bizi Ramazanʼa ulaştır.”

Kalbimizi rahatlatan, kendimizi yeniden kendimize hatırlatan, manevi iklimiyle ruhumuzu kuşatan, gönüllerimizi ferahlatan, kandiller geçidi Üç Aylar’ın hayırlara vesile olması duasıyla…

Öyle yaşayın ki kimse sizi Allah’a şikayet etmesin, herkes sizi Allah’a emânet etsin. Ömrümüz Üç aylar gibi mübârek âkibetimiz Üç aylar gibi hâyırlı olsun…


Forum saati; Türkiye'ye göre ayarlanmış olup, şu an saat: 05:14.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.