TrendForum.Net

TrendForum.Net (https://www.trendforum.net/)
-   Kadın & Erkek İlişkileri (https://www.trendforum.net/kadin-erkek-iliskileri/)
-   -   Rüya kadının çekim ilkeleri! (https://www.trendforum.net/kadin-erkek-iliskileri/11263-ruya-kadinin-cekim-ilkeleri.html)

Beatrice 13 Aralık 2022 18:58

Rüya kadının çekim ilkeleri!
 
Erkeğin kendini özel hissetmesi gerek.

Her erkek kendini bulunmaz hint kumaşı sanır. Ama sizin davranışlarınızdan bunu anlaması çok daha büyük keyif verir. İlgiyi ondan asla esirgememelisiniz.

Hayatı seven, her zaman güler yüzlü kalmayı başaran kadınlar daha seksidir. Erkeğin yerine koyun kendinizi; neşeli vakit geçirmek varken neden huzursuz olsunlar...

Görünüşe önem veren insan da seksidir. Pürüzsüz cilt, bakımlı eller, temiz saçlar erkeğin ilgisini çeker. Zaten öyle olunca sizinde kendinize güveniniz artar.

Herkes kendini etkileyici hissetmek ister. Erkekler de... Bunun için onu baştan aşağı süzün, şaşkınlığınızı gizlemeyin, böylece egosunu kabartırsınız.

Erkekler kadının gülüşüne bayılıyor. Gülmenin gücünü küçümsemeyin!

Er Şaban 13 Aralık 2022 19:01

Yanıt: Rüya kadının çekim ilkeleri!
 
Kanka 1 kadın 100 erkeği kölesi yapabilir istese.. Kadınların zaaf uyandırma durumu %100'dür ne demek istedim gerek dini gerek bilimsel olarak ' erkeklerin ot çöp misali oynaşma olayları varmış.. Bir kadının çekiciliği... bişi diyim mi bunuda yazarken sıkıldım bu 3 oldu sonra dönerim konuya


Forum saati; Türkiye'ye göre ayarlanmış olup, şu an saat: 00:35.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.