Forum Logo




Zayıflamak İçin Mutfağınızda Bulunması Gereken 5 Besin!


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 16 Kasım 2022, 08:46   #1
Çevrimiçi
Zayıflamak İçin Mutfağınızda Bulunması Gereken 5 Besin!




Zayıflamak İçin Mutfağınızda Bulunması Gereken 5 Besin!
Www.TrendForum.Net

Zayıflamak İçin Mutfağınızda Bulunması Gereken 5 Besin!

Kilo vermeyi planlıyorsanız bu çok zorlu bir yolculuk olabilir. Fazla kilolarınızdan kurtulmak için beslenmenize dikkat etmeniz gerekir. Mutfağınızda sürekli bulunan cips, çikolata ve dondurulmuş yiyeceklerin yerine sağlıklı yiyecekleri koymanız önerilir. Lezzetli, besleyici ve düşük kalorili besinleri mutfağınıza koyarak sağlıklı bir şekilde kilo verebilirsiniz. Zayıflamak için mutfağınızda bulunması gereken besinleri bu yazımızda bulabilirsiniz. (Posta)




Kilo vermek için beslenme düzenine dikkat etmek gerekir. Bunun için hemen harekete geçmelisiniz. Mutfağınızda bulunan hazır, paketlenmiş gıdaları sağlıklı yiyeceklerle değiştirin. Atıştırmalık istediğinizde mutlaka sağlıklı besinler yararlanın. Hem kalorisi düşük hem de besleyici özelliği olan bu besinler sayesinde kilo vermeniz kolaylaşabilir. İşte zayıflamak için mutfağınızda bulunması gereken 5 besin...

1- CEVİZ



Ceviz, protein, lif ve sağlıklı yağlarla dolu sağlıklı bir atıştırmalıktır. Sadece birkaç parça ceviz açlığınızı giderebilir ve sizi tok hissettirebilir. Bu şekilde çok fazla şeker veya sağlıksız yağ içerebilecek paketlenmiş atıştırmalıklar yemek yerine, ceviz, vücudunuza sağlıklı besinler vermenin yanı sıra her zaman açlıkla başa çıkmanıza yardımcı olabilir.

2- YULAF EZMESİ



İster kahvaltı ister akşam atıştırmalığı için olsun, lif takviyesi için her zaman yulaf veya yulaf ezmesi stoklayın. İçerisine biraz bal ve süt ekleyerek harika bir atıştırmalık yapabilirsiniz. Yulaf açlığınızı bastırarak fazla kalori almanızı engeller. Gün boyu tok tutarak açlık krizlerini bastırır. Yulaf ezmesini sevdiğiniz meyvelerle de hazırlayarak tüketebilirsiniz.

3- YUMURTA



Kilo verebilmek için yumurta tüketebilirsiniz. Yumurta tok tutucu özelliği sayesinde kilo vermeyi kolaylaştırır. Ayrıca son derece sağlıklı bir besindir. Zayıflamak için sadece yumurtanın beyazını da tüketebilirsiniz. Yumurta akı sayesinde ekstra kalori almanıza gerek kalmaz. Vücudunuzun tüm ihtiyacını karşılayabilirsiniz. Yumurta tüketerek kolayca doyabilirsiniz.

4- PANCAR



Pancar, salata olarak yiyebileceğiniz, rendeleyebileceğiniz veya suyunu sıkarak içebileceğiniz besleyici bir yiyecektir. Pancar, enerji verir ve dayanıklılığınızı artırır. Pancar suyu, sabah veya egzersiz öncesi içeceğiniz için kafein içermeyen çok sağlıklı bir içecek olabilir. Pancar, vitamin ve mineraller açısından da çok zengindir. Lif kaynağı olduğu için sindirim sistemini de rahatlatır.

5-ELMA



Elma su ve lif bakımından çok zengin bir meyvedir. Her gün 1 adet elma yemek gün boyu tok kalmanıza yardımcı olur. Elmalar lif bakımından zengin olduğu için sindirim sisteminin düzenli çalışmasını sağlar. Vücuttaki ödemi kolayca atmanıza yardımcı olur. Yavaşlayan metabolizmayı harekete geçirerek yağ yakımını destekler.

------- Alıntılar
__________________
"Bakın benim parolam sevgidir. Ama ben şiddeti de yerine göre bir enstrüman olarak kullanırım."
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
besin, bulunması, gereken, mutfağınızda, İçin, zayıflamak


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
ibb aracında 144 kg esrar bulunması Beatrice Trend Sözlük 10 13 Ekim 2022 09:26
Magnussen'e göre iki yarış direktörünün bulunması "tutarsızlıklara" yol açıyor KoJiRo Formula 1 0 10 Haziran 2022 13:23
Asla çiğ yenmemesi gereken 10 besin KoJiRo Genel Sağlık 0 27 Mayıs 2022 21:59
Bu 3 Besin Yüz Bölgesinde Tüylenme Yapıyor! DeepSilence Vücut ve Cilt Bakımı 0 23 Mayıs 2022 11:22
Sabah uyanır uyanmaz tüketildiğinde kilo verdiren 5 besin Beatrice Kilo vermek istiyorum 1 11 Mayıs 2022 14:54




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net