TrendForum.Net

TrendForum.Net (https://www.trendforum.net/)
-   Kova (https://www.trendforum.net/kova/)
-   -   Ağustos Ayında Kova Burcu (https://www.trendforum.net/kova/30520-agustos-ayinda-kova-burcu.html)

DeepSilence 02 Ağustos 2023 00:09

Ağustos Ayında Kova Burcu
 
KOVA, Ağustos ayında astrolojik açıdan önemli gelişmeler sizleri bekliyor. Ağustos'un ilk gününde burcunuzda gerçekleşecek dolunay, tüm ay boyunca yaşayacağınıza yön verebilir ve kaybettiğiniz yönleri yeniden bulmanıza yardımcı olabilir. Kalbiniz, zihniniz ve çevrenizden gelen mesajlara daha açık olmalısınız. İhmal, erteleme ve beklemenin yerine özgüveninizle hareket etmeli ve birikimlerinizi değerlendirmelisiniz.

16 Ağustos'ta Aslan burcundaki yeni ay, size yeni ilişkiler ve ortaklıklar getirebilir. Duygularınızı daha rahat ifade edebileceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Bu süreçte iletişiminiz güçleniyor ve ilişkilerinizde daha samimi olma şansı yakalıyorsunuz.

27 Ağustos’ta Mars’ın Terazi burcundaki seyri, sosyal konularda daha etkin rol oynama fırsatı sunuyor. Gönüllülük çalışmaları, hukuksal ve toplumsal platformlar ilginizi çekebilir ve bu alanlarda aktif olarak yer alabilirsiniz.

Ağustos ayı sizin için içsel dönüşüm, ilişkilerde açıklık ve sosyal etkinliklerle dolu bir dönem olacak. İçsel gücünüzü kullanarak hedeflerinize doğru ilerleyin ve çevrenizle daha güçlü bir bağ kurun. İyi şanslar!


Forum saati; Türkiye'ye göre ayarlanmış olup, şu an saat: 05:57.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.