TrendForum.Net

TrendForum.Net (https://www.trendforum.net/)
-   Oyun Dünyası (https://www.trendforum.net/oyun-dunyasi/)
-   -   PlayStation Severler İçin Tavsiye Oyunlar (https://www.trendforum.net/oyun-dunyasi/7831-playstation-severler-icin-tavsiye-oyunlar.html)

f8r7t 26 Eylül 2022 09:02

PlayStation Severler İçin Tavsiye Oyunlar
 
Shadow of the Colossus (Devlerin Gölgesinde): Sony’e ait bir oyun ve harika ötesi. Türkçe alt yazı desteği, göze hoş gelen grafikleri, büyülü bi açık dünyası ve harika bir hikayesi var.

Assassin’s Creed Serileri: Son 3 oyunu (Origins, Odyssey ve Valhalla) pek sevmesemde eski serileri harika! En sevdiğim ise Altair’li ilk oyunu! Ve ve ve 2023 de Mirage isimli, Valhalla’dan tanıdığımız Basim karakterini Bağdat ve çevresinde kontrol edeceğimiz beni yıllar sonra oldukça heyecanlandıran yeni oyunu gelecek. Türkçe alt yazı desteği ne yazık ki yok. Ubisoft firmasına ait bir seri. Trailer’ları türkçe alt yazılı ama nedense oyunlarına henüz eklemediler. :)

Cyberpunk 2077: Witcher serisinin yapımcısı olan CDRP’ye ait gelecekte geçen açık dünya rpg bir oyun. İnanılmaz kötü bir şekilde piyasaya sunuldu ama yamalarla falan bayağı topladılar oyunu. Konusu gayet hoş. En hoş olan ise Silverhand’in manitası Alt Cunningham! <3 Ayrıca oyun türkçe alt yazılı ve TPS.

Yakın zamanda diğer oyunları ekleyeceğim. :)

Srcn 26 Eylül 2022 13:53

Yanıt: PlayStation Severler İçin Tavsiye Oyunlar
 
Assains creed i tek geçerim..

Roronoa Zoro 30 Eylül 2022 15:19

Yanıt: PlayStation Severler İçin Tavsiye Oyunlar
 
miragei ben bitirdim beyler ubisoftta çalışan kankitom saolsun


Forum saati; Türkiye'ye göre ayarlanmış olup, şu an saat: 15:40.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.