TrendForum.Net

TrendForum.Net (https://www.trendforum.net/)
-   Rüya tabirleri (https://www.trendforum.net/ruya-tabirleri/)
-   -   Rüyada Dağ Görmek (https://www.trendforum.net/ruya-tabirleri/10536-ruyada-dag-gormek.html)

DeepSilence 28 Kasım 2022 10:45

Rüyada Dağ Görmek
 
Rüyada dağ görmek çok hayırlı bir rüyadır. Rüyada dağ gören kişi ülke yönetiminde söz hakkı bulunan üstün yetkilerle donatılır, işinde bulunabilecek en üst mevkie erişir, toplum içinde otorite, söz ve saygınlık sahibi olur. Rüyada bir dağın zirvesinde Allah’a el açıp ona şükreden kişi hayatı boyunca adaletli ve vicdanlı bir kişi olacak demektir.

Eğer bir kimse rüyasında bir dağın yamacında dini vecibesini yerine getiriyorsa devletin üst kademelerinde resmi bir görevde, geniş yetkilerle bir memurluk işine atanır. Bir kişi eğer rüyasında dağdan indiğini görürse maddi zarara ve kayıplara uğrar. Bir kişi dağda rampa bir yoldan çıktığını görürse bu onun yaşayacağı vicdan azabına delalet eder.

Asi Ruh 03 Temmuz 2023 06:19

Yanıt: Rüyada Dağ Görmek
 
Rüyada dağ görmek; çok iyi anlamlara gelmektedir. Kişi rüyasında dağ görürse bu devlet yönetiminde önemli bir yere geleceği, statü ve itibar sahibi olacağı anlamına gelir. Kişi eğer rüyasında dağın başında Allah’a şükredip dua ettiğini görürse bu, o kişinin çok merhametli ve adil bir insan olacağına işarettir. Kişi rüyasında bir dağa tırmanıyorsa, canını dişine takarak helal yollardan para kazanarak kazancını arttıracağına delalettir.


Forum saati; Türkiye'ye göre ayarlanmış olup, şu an saat: 00:53.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.