TrendForum.Net

TrendForum.Net (https://www.trendforum.net/)
-   Saç ve Makyaj Dünyası (https://www.trendforum.net/sac-ve-makyaj-dunyasi/)
-   -   Afro saç nasıl yapılır? (https://www.trendforum.net/sac-ve-makyaj-dunyasi/4848-afro-sac-nasil-yapilir.html)

Beatrice 20 Haziran 2022 18:42

Afro saç nasıl yapılır?
 
Afro Saç nasıl yapılır ?

Eğer saçların dipten itibaren Afro dalgası stilinde kıvırcıksa çok şanslısın. Tek bir saç ürünüyle Afro saç modelini yapabilirsin. Buklelerini belirginleştirmek ve kıvırcık saçlarının kabarmasını engellemek için Elseve Mucizevi Yağ Amla Bukle Belirginleştirici Saç Bakım Kremi yeterli olacak. İçeriğindeki Amla yağı sayesinde buklelerin 48 saat nemli kalır, elektriklenmez ve kabarmaz. Amla Yağı Bukle Belirginleştirici Krem, saçlarına dolgunluk kazandırarak tıpkı Afro saçlar gibi saçlarını hacimli gösterir. Bu saç bakım kremini kıvırcık saçlarına aşağıdan yukarı doğru masaj yaparak uygulamalısın.

Düz veya dalgalı saçlara sahipsen ince uçlu saç maşasına ihtiyacın olacak. Saçlarını ince tutamlara ayır ve sıkı bir şekilde ince saç maşasına sar. Su dalgası yapar gibi değil, dipten uca doğru saçlarını sarmalısın. Çünkü Afro saç modelinde kıvırcık görünüm saçlarından dibinden başlıyor.

İnce saç tutamlarının tamamını maşa ile kıvırdıktan sonra saçlarını sabitlemek için saç spreyi kullanmalısın. Kıvırcık saçlarının gün boyu sabit kalması ve buklelerinin aşağı düşmemesi için Elnett Ekstra Güçlü Tutuş Saç Spreyi kullanmalısın. Elnett saç spreyi, buklelerinin gün boyu sabit kalmasını sağlarken saçlarını kurutmaz ve sertleştirmez. Saç spreyi sıktıktan sonra olan kaskatı görüntü Elnett spreylerde olmuyor, bizden söylemesi!


Forum saati; Türkiye'ye göre ayarlanmış olup, şu an saat: 05:56.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.