Forum Logo




Son Günlerin Popüler Sosyal Medya Uygulaması Hive Social Nedir?


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 28 Kasım 2022, 09:12   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
Son Günlerin Popüler Sosyal Medya Uygulaması Hive Social Nedir?




Son Günlerin Popüler Sosyal Medya Uygulaması Hive Social Nedir?
Www.TrendForum.Net

Twitter’ın CEO’su Elon Musk’ın tartışmalı yenilikleri ve çalışanlarıyla yaşadığı problemlerden dolayı birçok kullanıcı Twitter alternatifi uygulamalara yöneldi. Son dönemde Twitter’a alternatif olan Hive Social çok popüler oldu.

Twitter’da yaşanılan belirsizliklerden dolayı pek çok kullanıcı Hive Social’a geçti. Bu nedenle, sizler için Hive Social nedir anlattık. İşte Hive Social nedir sorusunun cevabı.

Ayrıca bu içeriğe bakmak isteyebilirsiniz: “Amazon, Meta, Twitter: Teknoloji Sektöründeki Şirketler Neden Büyük İşten Çıkarmalar Yapıyor?”

Hive Social nedir?

2019 yılında Kassandra Pop tarafından kurulan Hive Social, anlaşılması kolay ve farklı bir arayüzü ile kullanıcı karşısına çıkıyor. Twitter’dan sonra modellenen arayüzü, devlerle rekabet eden sosyal ağlar arasında benzersiz olmasa da, erişim kolaylığı ve kendine özgü doğası, onu Mastodon gibi diğer alternatiflere göre bir adım öne çıkartıyor.

Uygulamanın kurucusu Kassandra Pop, Hive Social’ın bir milyon kullanıcıyı geçtiğini duyurdu. Veri analiz firması Sensor Tower’daki verilere göre, ABD başta olmak üzere pek çok ülkede uygulamanın popülaritesi arttı. Hive Social, Elon Musk’ın sosyal medya hizmetine getirdiği yeni yön sebebiyle Twitter’ı bırakanlar için büyük ilgi görüyor.

Hive Social’ın arayüzü, Twitter’dan çok Instagram’a benziyor. Uygulama büyük ölçüde görüntü odaklı, ancak yalnızca metinden oluşan gönderiler yükleme seçeneği de mevcut. Uygulamada fotoğraf, video ve metin haricinde gif medyaları paylaşılabiliyor. Hatta anketler açılarak gündemin nabzı ölçülebiliyor. Ayrıca profil sayfalarında çalacak şarkılar ve renkler seçmek mümkün.

Platformun içerik yönergeleri telif hakkı ihlalini, nefret içeren konuşmaları ve çok daha fazlasını yasaklıyor. Bu kurallara uymayan kullanıcıların hesapları ise askıya alınıyor veya kapatılıyor.

Uygulamaya nasıl kayıt olunur?




Son günlerin popüler sosyal medya uygulaması olan Hive Social, şu an için sadece Android ve iOS’ta mevcut. Maalesef masaüstü bilgisayarlardan erişilebilen web tabanlı bir sürümü henüz duyurulmadı. Öte yandan, mobil cihazlardan uygulamaya kayıt olmak oldukça kolay.
Kullandığınız cihazın işletim sistemine göre App Store veya Play Store’dan Hive Social’ı indirin.
Ardından uygulamayı açın ve “hesap oluştur” seçeneğini tıklayın.
Karşınıza “e-posta ile kayıt olun” veya “Google ile kayıt olun” diye iki seçenek gelecek. Sizin için uygun olan seçeneği kullanarak kayıt olun.
Son olarak, uygulamaya giriş yaptıktan sonra ilgi alanlarınıza göre seçim yapmanızı isteyecek ve bu ilgi alanları keşfet kısmında görünecek.
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 28 Kasım 2022, 10:55   #2
Çevrimiçi
Yanıt: Son Günlerin Popüler Sosyal Medya Uygulaması Hive Social Nedir?




E bu instagram'ın aynısı gibi görünüyor
__________________
"Bakın benim parolam sevgidir. Ama ben şiddeti de yerine göre bir enstrüman olarak kullanırım."
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
günlerin, hive, medya, nedir, popüler, social, son, sosyal, uygulaması


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
En iyi mizah hangi sosyal medya platformunda yapılıyor? mamihlapinatapai Trend Anketler 13 04 Mart 2023 07:14
Elon Musk üzgün! Twitter alternatifi Hive Social için ilgi büyük DeepSilence Twitter 2 24 Kasım 2022 13:12
Meta, ABD’nin sosyal medya operasyonunu ifşaladı! DeepSilence Sosyal Ağ Trendleri 0 24 Kasım 2022 09:14
Sosyal medya devleri için intihar soruşturması DeepSilence Sosyal Ağ Trendleri 0 06 Ekim 2022 12:34
Beklenen Sosyal Medya Düzenlemesi Meclise Sunuldu KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 27 Mayıs 2022 05:25




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net