Forum Logo




Honor Pad V8 Pro, Uygun Fiyatlı Tablet İçin Geri Sayım Başladı


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 25 Kasım 2022, 10:29   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
Honor Pad V8 Pro, Uygun Fiyatlı Tablet İçin Geri Sayım Başladı




Honor Pad V8 Pro, Uygun Fiyatlı Tablet İçin Geri Sayım Başladı
Www.TrendForum.Net

Honor 80 serisi ve katlanabilir telefon Magic Vs ile sahne alan Honor’dan şimdi uygun fiyatlı bir tablet geliyor. Honor Pad V8 Pro neler sunacak.

Katlanabilir telefon ve Honor 80 serisiyle adeta gövde gösterisi yapan Honor’dan iddialı bir tablet geliyor. Honor geçen yıl duyurduğu Pad V7 Pro’nun devam modeli üzerinde çalışıyor. Honor Pad V8 Pro ismiyle çıkış yapacak tablete dair paylaşımlar başladı. Yapılan açıklamaya göre tablet aralık ayında tanıtılacak.

Honor Pad V8 Pro, Kalem ve Klavye Desteği Sunacak
Honor, Weibo aracılığıula yakında çıkacak olan Honor Pad V8 Pro’nun tasarım ve renk seçeneklerini ortaya koyan bir tanıtım videosu yayınladı. Yeni tabletin oldukça yüksek ekran gövde oranına sahip dar çerçevelere sahip olduğu görülüyor. Arkada, tek arka kamera ve LED flaşı içeren silindirik bir kamera modülü var.

Video, cihazın en az iki renkte (mavi ve turuncu) mevcut olacağını gösteriyor. Tablet, Stylus kalem ve klavye desteği ile gelecek. Pad V8 Pro’daönemli yükseltmeler ve yeni özelliklerle birlikte gelen MagicOS 7.0 kullanıcı arayüzünü çalıştıracak. Yeni sürümde çoklu görevler arasında sorunsuz bir iş birliği sağlandığı görülüyor. Şirket, yaklaşmakta olan cihazın teknik özelliklerine ve fiyatlandırmasına ise henüz ışık tutmadı.

Hatırlamak gerekirse, Honor Pad V7 Pro, Quad HD+ çözünürlüğün yanı sıra 120 Hz yenileme hızı sunan 11 inç IPS LCD ekranla piyasaya çıktı. Tabletin arkasında 13 megapiksel ana ve 2 megapiksel makro kamera yer aldı. Tabletin ayrıca 279 $’dan satışa sunulduğunu hatırlatalım.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
başladı, fiyatlı, geri, honor, pad, pro, sayım, tablet, uygun, İçin


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 
Seçenekler
Görüntüleme stilleri


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Efsane dizi için geri sayım başladı! Beatrice Yerli Diziler 0 09 Kasım 2022 15:27
Yıldız yağmuru için geri sayım başladı KoJiRo Beşiktaş 0 29 Haziran 2022 18:05
Uygun Fiyatlı GTX 1630 Ekran Kartları Yaklaşıyor KoJiRo Bilgisayar ve Donanım 0 19 Haziran 2022 16:37
Microsoft, Uygun Fiyatlı Oyun İçin 'Mini Xbox' Geliştirdiğini Duyurdu KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 28 Mayıs 2022 07:26
WordPress,Yeni Uygun Fiyatlı Paketini Duyurdu KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 28 Mayıs 2022 07:23




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net