Forum Logo




Togg'un merakla beklenen uygulaması yayında


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 20 Ocak 2023, 15:24   #1
Çevrimdışı
I was quiet, but I was not blind.
Togg'un merakla beklenen uygulaması yayında




Togg'un merakla beklenen uygulaması yayında
Www.TrendForum.Net

Şubat ayından itibaren ön sipariş sürecinin de gerçekleştirilebileceği Togg'un Trumore uygulaması 20 Şubat saat 15.00'da App Store, Google Play ve AppGallery'de yayına alındı!



Türkiye'nin Otomobili merakla beklenen mobil uygulamasını 20 Ocak 2020 saat 15.00 itibarıyla yayına aldı. Togg'un şubat ayından itibaren ön sipariş araçlarından da bir tanesi olacak uygulamaya kullanıcılar App Store, Google Play ve AppGallery'den ulaşabiliyorlar.

Marka bu yeni uygulamasını, "Kişiselleştirilmiş, akıllı, empatik ve kesintisiz bir kullanıcı deneyimi için Trumore" olarak tanımlıyor.


HEM FİNANS HEM EĞLENCE HEM GÜVENLİK


Togg'un, mobil uygulaması ile fintech (finansal teknoloji), insurtech (sigorta teknolojileri), blokzinciri, IoT, yapay zekâ gibi yeni nesil teknolojilerle kişiselleştirilmiş ve kullanıcı odaklı bir deneyim sunmayı hedeflediği belirtilmişti.

Kişiselleştirilmiş lokasyon bazlı akıllı hizmetler de Trumore hizmetlerinden biri olacak. Gündelik hayatı oyunlaştırma yoluyla daha kolay ve keyifli hale getiren akıllı yaşam hizmetleri Trumore'da yer alacak. İş birlikleriyle sürekli gelişen ekosistem, kesintisiz ve entegre kullanıcı deneyimi Togg Trumore'un sunduğu hizmetler arasında...


ÖN SİPARİŞLER UYGULAMA ÜZERİNDEN


Las Vegas'taki Tüketici Elektroniği Fuarı CES 2023'te dünyaya yeni teknolojilerini tanıtan Togg ön sipariş yöntemlerini de duyurmuştu. Togg CEO'su Gürcan Karakaş, "Testler tamamlandıktan, homologasyon ve tip onayı çıktıktan sonra artık trafiğe çıkmaya hazır araçlarımız olacak. Bunların ön siparişlerine de şubatın ikinci yarısından itibaren çıkmaya başlayacağız. Siparişleri bireysel kullanıcılar öncelikli olmak üzere 2023 boyunca teslim edeceğiz. Kullanıcılarımız Trumore platformu üzerinden katılacakları bir yarışma ya da dilerlerse kura yöntemiyle Togg akıllı cihazlarına ön sipariş verme hakkını elde edebilecekler. Cumhuriyetimizin yüzüncü yılına özel olarak üreteceğimiz ve açık artırma ile satışa sunacağımız NFT (Nitelikli Fikri Tapu) koleksiyonu ise 2023 adet akıllı cihazın ön siparişine katılma hakkı ve sıralama önceliği sunacak" değerlendirmesini yapmıştı.


[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]

''Alıntı''
__________________
I don’t trust words, I trust actions..
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
beklenen, merakla, toggun, uygulaması, yayında


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
togg Beatrice Trend Sözlük 10 10 Haziran 2023 18:30
Keman Yayında Neden At Kılı Kullanılır? Beatrice Bunları biliyor musunuz? 1 23 Kasım 2022 18:51
Depp-Heard Davası Filme Uyarlandı: İlk Fragman Yayında ! Beatrice Vizyondaki Filmler 4 30 Eylül 2022 22:14
İşte Beşiktaş'ın golcü bütçesi! Canlı yayında açıkladı... KoJiRo Beşiktaş 0 21 Haziran 2022 20:28
PUBG: BATTLEGROUNDS Güncelleme 17.2 Tüm Platformlarda Yayında! KoJiRo Oyun Haberleri 0 22 Mayıs 2022 17:41




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net