TrendForum.Net

TrendForum.Net (https://www.trendforum.net/)
-   Telefon Dünyasından Haberler (https://www.trendforum.net/telefon-dunyasindan-haberler/)
-   -   Nothing Phone (1) Android 13 Güncellemesinde Önemli Hamle (https://www.trendforum.net/telefon-dunyasindan-haberler/10828-nothing-phone-1-android-13-guncellemesinde-onemli-hamle.html)

DeepSilence 01 Aralık 2022 11:32

Nothing Phone (1) Android 13 Güncellemesinde Önemli Hamle
 
Nothing Phone (1) Android 13 güncellemesi için bekleyiş sürüyor. Şirketin bir numarası olab Carl Pei konu hakkında önemli bir gelişmeyi duyurdu.

Nothing Phone (1) için Android 13 güncellemesinin bu kadar uzun süreceğini kimse tahmin etmezdi. Markanın sadece bir model için güncelleme hazırlayacağı göz önüne alındığında birçok kullanıcı Android 13’ün Google’dan hemen sonra yayınlanacağını tahmin ediyordu. Fakat gelen açıklamalar güncellemenin yeni yıl sonrasında çıkış yapacağı şeklinde oldu.

Nothing CEO’su Carl Pei geçtiğimiz hafta Android 13 hakkında yaptığı açıklamalarından ardından bugün kapalı beta programının bugün itibariyle başlayacağını açıkladı. İki hafta sonra ise açık beta testleri başlayacak.

Nothing Phone (1) Android 13 Güncellemesi Yeni Yılda
Nothing Phone telefonunuzda Android 13 beta güncellemesini denemek için sabırsızlanıyorsanız, şirketin açık beta programını başlatması için iki hafta daha beklemeniz gerekecek. Açık beta programı başladığında şirket konu hakkında detayları paylaşacaktır.

Android 13 tabanlı gelecek Nothing OS güncellemesinin detayları hakkında resmi bir açıklama olmasa da, Google’ın en son platform güncellemesinde sunduğu tüm özellikleri içereceğini söyleyebiliriz. Güncelleme ayrıca Nothing’e özel bazı özellikler de içerecektir.

Android 13, bu yıl temmuz ayında tanıtılan sıra dışı telefon Nothing Phone için ilk büyük güncelleme olacak. Tanıtıldığında telefonun üç büyük Android ve dört yıl boyunca güvenlik odaklı güncelleme alacağı onaylandı. Başka bir ifadeyle telefon Android 13’ün yanı sıra Android 14 ve Android 15 güncellemelerini de alacak.


Forum saati; Türkiye'ye göre ayarlanmış olup, şu an saat: 05:47.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.