TrendForum.Net

TrendForum.Net (https://www.trendforum.net/)
-   Terazi (https://www.trendforum.net/terazi/)
-   -   Terazi Burcu - Şubat 2023 Aylık Burç Yorumu (https://www.trendforum.net/terazi/12985-terazi-burcu-subat-2023-aylik-burc-yorumu.html)

Fiona 01 Şubat 2023 01:22

Terazi Burcu - Şubat 2023 Aylık Burç Yorumu
 
Terazi Burcu - Şubat 2023 Aylık Burç Yorumu

Genel olarak, kişiselliğinize yönelik bilinçaltı düşünceleriniz ön planda olacak. İsteklerinizdeki artış, duygularınız ve kendi doğrularınız paralelinde önem kazanacak. Bir amaca yönelik çabalarınızda takıntılarınızın çok fazla payı olacak. Bu nedenle düşündüğünüz şeyleri uygulamaya koymadan önce ayrıntılı bir analiz yaparak, artı ve eksileri birer birer tartmanız gerekiyor. Genel olarak, kişiselliğinize yönelik bilinçaltı düşünceleriniz ön planda olacak.

Bu ay farklı istekler içinde olacaksınız. Kendi doğrularınızın rehberliğinde bunları gerçekleştirmeye çalışacaksınız. Amacınıza ulaşma çabalarınızda bazı takıntılarınız sizi engelleyebilir. Bu nedenle projenizi uygulamaya koymadan önce, tüm yönleriyle detaylı şekilde analiz yapıp, olumlu veya olumsuz yönlerini tartmanızda fayda var. 5 Şubat'ta Dolunay Aslan burcunda gerçekleşiyor.

Bu ay sağlık evinizde Neptün'den olumlu destek alıyorsunuz. Ön planda olan eğlence yaşamınız ve zevkleriniz nedeniyle rahatsızlıklar meydana gelebilir. İstemediğiniz halde vücudunuz yağlanabilir ve kan tablonuz bozulabilir. Dişleriniz ve kemiklerinizi sağlamlaştırıcı vitaminlerinizi almalısınız.
Alıntı


Forum saati; Türkiye'ye göre ayarlanmış olup, şu an saat: 10:24.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.