TrendForum.Net

TrendForum.Net (https://www.trendforum.net/)
-   Terazi (https://www.trendforum.net/terazi/)
-   -   Ağustos Ayında Terazi Burcu (https://www.trendforum.net/terazi/30516-agustos-ayinda-terazi-burcu.html)

DeepSilence 02 Ağustos 2023 00:06

Ağustos Ayında Terazi Burcu
 
TERAZİ, Ağustos ayında astrolojik açıdan önemli gelişmeler sizi bekliyor. Kova burcunda 1 Ağustos'ta gerçekleşecek dolunay, uzun süredir hissettiğiniz yönsüzlük ve sevgisizlik hislerine karşı koyma gücü verebilir. Çözemediğiniz durumlarla karşılaştığınızda öfkelenmek yerine, nedenlerini görmeye odaklanmanız önemli olacak.

13 Ağustos’ta Güneş ve retro Venüs'ün Aslan burcunda bir araya gelmesi, hem arkadaşlıklar hem de yatırımlarla ilgili konuların gündeminize gelebileceğini gösteriyor. İyi giden konuların korunamaması durumunda sorunların sadece çevresel değil bireysel düzeyde de olabileceğini göz önünde bulundurmanız önemli olacak.

31 Ağustos'ta Balık burcunda gerçekleşecek olan dolunay, hem iş hayatınızı hem de günlük durumunuzu iyileştirecek gelişmelere tanık olmanızı sağlayabilir.

Ağustos ayı sizin için içsel dönüşüm, ilişkilerde farkındalık ve iş hayatında iyileşmelerin yaşanacağı bir dönem olacak. Kendinize olan güveninizi artırın ve içsel huzuru bulmak için çaba gösterin. İyi şanslar!

Huzur-u Kalb 02 Ağustos 2023 01:02

Yanıt: Ağustos Ayında Terazi Burcu
 
Terazi burcunu yorumladigina emin miyiz :D


Forum saati; Türkiye'ye göre ayarlanmış olup, şu an saat: 19:43.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.