TrendForum.Net

TrendForum.Net (https://www.trendforum.net/)
-   Trend Kadınların Dünyası (https://www.trendforum.net/trend-kadinlarin-dunyasi/)
-   -   Oje rengine göre kişilik analiziniz (https://www.trendforum.net/trend-kadinlarin-dunyasi/10090-oje-rengine-gore-kisilik-analiziniz.html)

Beatrice 19 Kasım 2022 23:35

Oje rengine göre kişilik analiziniz
 
Favori renklerimizin kişiliğimizi yansıttığı bilinen bir gerçek. Peki, sıklıkla tercih ettiğiniz oje renklerinin kişiliğiniz hakkında ipuçları verdiğini biliyor muydunuz? İşte oje rengine göre karakter özellikleri


PEMBE
Kadınsılığın cazibesini seviyor ama içinizdeki küçük kız çocuğunu dinlemekten de vazgeçemiyorsunuz. Romantizm sizden sorulur. Sakinliğinizle dikkat çekiyorsunuz.


KIRMIZI-BORDO
Spot ışıkları altında duran kişi her zaman siz olmalısınız. Tüm gözlerin size çevrilmesine bayılıyor, bunu çok da iyi başarıyorsunuz. Maceracı, cesur ve enerjik bir yapınız var.


FRANSIZ MANİKÜRÜ
Güzellik anlayışınızın temeli zarif olmaktan geçiyor. Doğallığı seviyorsunuz ancak silik görünmek asla size göre değil. Denge sizin göbek adınız.


MAVİ
Cesursunuz ama çok fazla ön planda olmaktan da hoşlanmıyorsunuz. Sorumluluk sahibi bir yapıya sahipsiniz. Seyahat etmeyi, yeni yerler keşfetmeyi seviyorsunuz.


SİYAH
İnsanların sizin hakkınızda her şeyi bilmesini istemiyor, gizemli olmaya bayılıyorsunuz. Sürprizler yaparak insanları şaşırtmak tam size göre. Eğlenceli bir yapınız var.


DESENLİ OJELER
Anı yaşamak sizin için çok önemli. Geleceği çok fazla düşünmüyor, yaşamın tadını çıkarmaya bakıyorsunuz. İletişiminiz kuvvetli.

Lyra 19 Kasım 2022 23:39

Yanıt: Oje rengine göre kişilik analiziniz
 
ben hepsini seviyorum hepsi benim bebeklerim, ayırt edemem :tavuk:

Lareina 21 Kasım 2022 18:14

Yanıt: Oje rengine göre kişilik analiziniz
 
Siyah oje :siyahkalp:

Destina 21 Kasım 2022 18:47

Yanıt: Oje rengine göre kişilik analiziniz
 
Her halttan kişilik belirleniyorsa yandık. :D


Forum saati; Türkiye'ye göre ayarlanmış olup, şu an saat: 15:05.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.