Forum Logo




Apple ve Twitter arasında neler oluyor?


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 24 Kasım 2022, 09:20   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
Apple ve Twitter arasında neler oluyor?




Apple ve Twitter arasında neler oluyor?
Www.TrendForum.Net

Elon Musk'ın agresif adımları sonrasında Apple'dan ilginç adım geldi. Apple yöneticisi Twitter hesabını kapattı.

Elon Musk’ın satın alımı sonrasında bambaşka bir platform haline dönüşen Twitter, önemli hesaplarını kaybetmeye başladı. Apple’ın etkinlik ve App Store yöneticisi Phil Schiller, sessiz sedasız bir şekilde Twitter hesabını kapattı. Apple ve Twitter arasında neler olup bittiği şimdilik belli değil.

Apple yöneticisi Twitter hesabını kapattı

Bloomberg’den Mark Gurman tarafından hazırlanan rapora göre Apple’da oldukça önemli bir isim olan Phil Schiller’in Twitter hesabı artık mevcut değil. 200 binden takipçiye sahip olan hesapta, Apple’ın etkinlikleri ve reklam filmleri yayınlanıyordu. Schiller ayrıca App Store’daki önemli değişiklikleri tweetliyordu.

Kasım 2008’de oluşturulan hesap aslında 14 yıldır aktif şekilde kullanılıyordu. Phil Schiller tarafından yönetildiğini düşünmesek de, hesabın kapatılma kararının Schiller tarafından verildiğini söylemek mümkün. Apple yöneticisi konuyla ilgili sessiz kalmayı tercih ediyor.

Schiller’ın Twitter’dan ayrılma sebebi Elon Musk’ın platformdaki agresif davranışları olabilir. Twitter çalışanlarını zorlu şartlarda çalışmaya iten Musk, ayrıca eski Başkan Trump’ın hesabının açılacağının duyurusunu yaptı.

Elon Musk’ın Twitter’ı satın alması hakkında ilk yorum Apple CEO’su Tim Cook’tan geldi. Twitter’ın yeni yönetim ile de denetleme standardını koruyacağı ve “Twitter olmaya devam edeceği” konusunda umutlu olduğunu dile getirdi.

Yeni Twitter politikasından bahseden Musk, “İfade özgürlüğü birinci önceliğimiz olacak. Ancak yeni politikamız erişim özgürlüğünü kapsamıyor. Olumsuz/nefret içeren hiçbir ifadeye geçit vermeyeceğiz.” ifadelerine yer verdi. Ancak birçok kullanıcı bu söylemlerin tartışmaya açık olduğunu düşünüyor.


 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
apple, arasında, neler, oluyor, twitter


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Son bir senedir neler yaptınız değil, neler yapamadınız? Beatrice Trend Sorular 5 29 Mart 2023 04:34
Twitter, 'Adeta Twitter'da Yaşayan' Kullanıcıları da Kaybetmeye Başladığını İtiraf Et DeepSilence Twitter 0 26 Ekim 2022 14:48
Elon Musk ve Twitter arasında ipler geriliyor KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 5 28 Mayıs 2022 21:23
Apple'ın sır otomobili Apple Car'da hiç bir pencere olmayabilir KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 25 Mayıs 2022 21:46
Millilerimiz Son 18 Takım Arasında KoJiRo Voleybol 0 22 Mayıs 2022 17:32




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net