TrendForum.Net

TrendForum.Net (https://www.trendforum.net/)
-   Twitter (https://www.trendforum.net/twitter/)
-   -   Elon Musk Twitter merkezine yatak odaları kurduruyor! (https://www.trendforum.net/twitter/11044-elon-musk-twitter-merkezine-yatak-odalari-kurduruyor.html)

Beatrice 07 Aralık 2022 17:23

Elon Musk Twitter merkezine yatak odaları kurduruyor!
 
İş insanı Elon Musk Twitter'ı satın aldıktan sonra uzaktan çalışmaya son vermiş ve herkesi Twitter ofisinde çalışmaya geri çağırmıştı. Bazı kaynakların belirtmesine göre Musk, Twitter merkezinde uyku odaları oluşturdu.

Son dönemde aldığı kararlarla gündemden düşmeyen Elon Musk yine tartışmalı bir hamleye daha imza attı. Sosyal medya platformu Twitter'ı satın alan Elon Musk çalışanların daha fazla mesai harcaması için birçok yönteme başvuruyor.

OFİSİN BAZI ODALARINI UYUMA ALANINA ÇEVİRDİ
Şirketi satın aldıktan sonra ilk olarak uzaktan çalışmayı sonlandıran Musk tüm çalışanları ofise geri çağırmıştı. Gönderdiği bir mail ile çalışanların çok daha sert ve hırslı olmasını söyleyen Musk ilginç bir karar daha aldı. İddiaya göre Twitter'ın San Francisco'daki merkezine çalışanların uyuması için uyku odaları oluşturuldu.

Forbes'ta yer alan habere göre; çalışanlardan birkaçı şirkette yatakların ve uyuma yerlerinin olduğu fotoğrafları paylaştı. Geçtiğimiz ay CEO Elon Musk, şirkette kalan binlerce çalışana sözde "Twitter 2.0" altında yoğun bir şekilde çalışmak şartıyla ayrılma veya şirkette kalma fırsatı vermişti.


Benzer şekilde ismini açıklamak istemeyen anonim bir kaynak, odaların birçoğunun büyük ölçüde boş olan bir katta olduğunu ifade etti. Bir odanın fazlalık eşyalarla dolu olduğunu ve bunun da sanki orada biri kalmış gibi göründüğünü belirttiler.

Alıntı

Lews Therin 07 Aralık 2022 17:25

Yanıt: Elon Musk Twitter merkezine yatak odaları kurduruyor!
 
Yeni nesil hapishane mi yapcak

Beatrice 08 Aralık 2022 08:52

Yanıt: Elon Musk Twitter merkezine yatak odaları kurduruyor!
 
Yatacak yerimiz yok dedilerse

Er Şaban 08 Aralık 2022 09:02

Yanıt: Elon Musk Twitter merkezine yatak odaları kurduruyor!
 
Adam düşenlerin farkında demek'ki ticarileştirecek :dus:

Er Şaban 08 Aralık 2022 09:04

Yanıt: Elon Musk Twitter merkezine yatak odaları kurduruyor!
 
O değilde bu adamda şovu seviyor .. ulan sen koskocaman elon'sun kendini tanıtmak için marvel'de bile oynadın ironman filiminde trump gibi.. git bişiler geliştir teslaya lpg felan taktır bişiler yap.. ossurukla uçan araba icat et... sosyal medyada kendinden konuşturunca tiktokcular gibi oluyosun..

Lareina 08 Aralık 2022 09:32

Yanıt: Elon Musk Twitter merkezine yatak odaları kurduruyor!
 
Neden Elon Musk bey.:trp:


Forum saati; Türkiye'ye göre ayarlanmış olup, şu an saat: 08:17.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.