TrendForum.Net

TrendForum.Net (https://www.trendforum.net/)
-   vBulletin (https://www.trendforum.net/vbulletin/)
-   -   Forum Yöneticilerini Sıralayın vBulletin 3.8.x (https://www.trendforum.net/vbulletin/8607-forum-yoneticilerini-siralayin-vbulletin-3-8-x.html)

Bahtiyar 21 Ekim 2022 21:29

Forum Yöneticilerini Sıralayın vBulletin 3.8.x
 
Toplam 1 Eklenti bulunuyor.
Eklentinin amacı; "Yöneticileri Göster" veya "Forum Yöneticilerini Göster" kısmında bulunan sıralamayı panel üzerinden istediğiniz gibi sıralamanızı sağlıyor. Eklentinin kurulumu, kullanımı basittir.

Kurulum;

- Ekteki XML'i ürün yöneticisinden içeri alın. Daha sonra ise, vBulletin Seçenekler >> Show Groups (Forum Leaders) Display Order Options buraya giriş yapın ve sırasıyla listelemek istediğiniz grupları 10, 20, 30, 40, 50, 60 diye sıralayın ve kayıt edin.

Regex 22 Ekim 2022 13:50

Yanıt: Forum Yöneticilerini Sıralayın vBulletin 3.8.x
 
Hemen hemen teknik yönetici olarak bulunduğum tüm forumlara kurduğum eklentilerden biridir. TrendForum üzerinde de an itibarıyla kullanımda. Normalde eklentisiz de sıralama yapmak mümkün ancak tüm iş yükünü teknik yöneticide toplamak yerine, adminlerin de basitçe sıralamayı düzenleyebilmeleri için eklentiyle yapmanın daha mantıklı olduğunu düşünüyorum. Zaten yalnızca showgroups.php'de çalıştığı için sisteme ek bir yük bindirdiğini söylemek de doğru olmaz.


Forum saati; Türkiye'ye göre ayarlanmış olup, şu an saat: 12:43.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.