Forum Logo




Tepkilere rağmen WhatsApp ücretli oluyor! İşte ödenecek tutar miktarı


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 28 Kasım 2022, 09:15   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
Tepkilere rağmen WhatsApp ücretli oluyor! İşte ödenecek tutar miktarı




Tepkilere rağmen WhatsApp ücretli oluyor! İşte ödenecek tutar miktarı
Www.TrendForum.Net

Dünyanın en popüler mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp flaş bir karara imza attı. Gelen sert tepkilere rağmen ücretli olacak. Aylık ödenecek fiyat tutarı belli oldu, fiyatı görünce ağzınız açık kalacak. Bir bu eksik kalmıştı. İşte detaylar...

Milyonlarca kişi tarafından kullanılan WhatsApp aldığı tepkilere rağmen ücretli oluyor. Fiyat tutarı belli oldu artık WhatsApp kullanmak bile lüks olacak. Peki WhatsApp ücretli mi oluyor? WhatsApp için ne kadar para ödenecek? İşte haberin detayları...

SON DAKİKA: WHATSAPP ÜCRETLİ OLUYOR!

Kişisel verilerin korunmasına yönelik yaptığı güncellemelerle dikkatleri üzerine çeken WhatsApp iddialı büyümesine devam ediyor. Milyonlarca kişi tarafından kullanılan WhatsApp'tan flaş bir karar geldi. Facebook'un sahibi olan META tarafından satın alınan WhatsApp herkes tarafından ücretsiz olarak kullanılan bir uygulama. Ancak artık her şey değişiyor. WhatsApp artık ücretli olacak. Ücret ödemesi yapanlar WhatsApp tarafından sağlanan daha fazla özellik ve yenilikten faydalanabilecekler. Ücret ödemek istemeyenler ise klasik sürümü kullanmaya devam edecek. Alınan bu karar WhatsApp kullanıcısı ve uzmanlar tarafınddan ciddi bir şekilde eleştiriliyor.

WHATSAPP ÜCRETİ NE KADAR OLACAK?

Alınan haber sonrası milyonlarca kişi 'WhatsApp ücretli olduğu zaman ne kadar ödeme yapılacak?' sorusunu gündeme taşıdı. Henüz net bir bilgi gelmezken WatsApp'ın bağlı olduğu Meta şirketinin sahibi Mark Zuckerberg, WhatsApp için şaşırtan bir açıklama da bulundu. Mark Zuckerberg yaptığı son açıklama da, WhatsApp'ın tüm dünyada ciddi bir konuma sahip olduğunu belirten Zuckerberg, yaptığı yeni çalışmalarını Metaverse'e çevirmiş durumda.

MARK ZUCKERBERG'DEN FLAŞ KARAR

Gelecek olan güncellemeler hakkında konuşan Zuckerberg, flaş açıklamalarla ağızları açık bıraktı. Kısa bir vadede kazanç sağlamayacak Metaverse projesine daha fazla yatırım yapmak istemeyen Zuckerberg, gündemine WhatsApp ve Facebook Messenger'ı aldı. WhatsApp çalışanlarına gelen maile göre, Zuckerberg, Metaverse'nin gündemlerini fazlasıyla meşgul ettiğini belirtti. WhatsApp ve Facebook Messenger gibi oldukça başarılı projeler varken Metaverse ile ilgilenmenin doğru olmadığını dile getirdi.

WhatsApp'ın ücretli olmasına ilişkin net bir bilgi ve tarih paylaşmayan Zuckerberg, özellikle WhatsApp uygulaması için ücretli bir versiyon olabileceğinin gündemlerinde yer aldığını ifade etti. Ücretli WhatsApp versiyonunun aylık 1 dolar olacağı kulislerde konuşulanlar arasında yer aldı.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
miktarı, oluyor, rağmen, tepkilere, tutar, whatsapp, Ücretli, İşte, ödenecek


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Üstteki üye pencereden düşse tutar mısın? Beatrice Trend Oyunlar 408 14 Aralık 2023 09:17
Ücretli Windows 7 Desteği 2026 Yılına Kadar Uzayabilir KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 20 Temmuz 2022 20:34
TikTok'a Twitch Benzeri 'Ücretli Abonelik' Geliyor KoJiRo Sosyal Ağ Trendleri 0 24 Mayıs 2022 19:51
İsveç'te işten çıkarılan başörtülü kadına tazminat ödenecek KoJiRo Dünyadan Haberler 0 22 Mayıs 2022 18:31
Kurban ibadetiyle yükümlü olmak için gerekli nisap miktarı nedir? mamihlapinatapai İslam ve Din 0 06 Mayıs 2022 13:02




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net