Tekil mesaj gösterimi
Alt 01 Haziran 2022, 21:56   #1
Çevrimiçi
KoJiRo
İDDİA: Pınar Karşıyaka’da Ufuk Sarıca Devam Ediyor, Kadro Değişiyor




İDDİA: Pınar Karşıyaka’da Ufuk Sarıca Devam Ediyor, Kadro Değişiyor
Www.TrendForum.Net



Basketbol Süper Ligi playoffları ilk turunda Anadolu Efes‘e karşı 2-1 mağlup olan ve sezonu sona eren Pınar Karşıyaka, gelecek sezon öncesi kadroda köklü değişikliklere gitmeye hazırlanıyor.

DHA’nın haberine göre bu sezon özellikle Avrupa’da şampiyonluk hedefi erken son bulan Karşıyaka, transferde yabancı oyuncularını değiştirmeyi planlıyor. Bu sezon ilk kez takımda forma giyen yabancılar Tyus, Colson, Roll ve sakatlanıp sezonu kapatan Blackmon’la yollarını ayıracak yeşil-kırmızılılarda 3 yıldır kadronun en önemli isimleri olan M’Baye ve Taylor da yol ayrımında.

Fransız uzun forvet M’Baye’nin Euroleague ekiplerinden Monaco’yla anlaşmaya yakın olduğu öğrenilirken, ABD’li guard Taylor’la da yeniden anlaşılması beklenmiyor. Yerlilerden bu sezon verim alınamayan Semih Erden ve Galatasaray ‘la söz kesen Yunus, kesin olarak takımdan ayrılacak. Sezon içindeki sakatlık problemleri ve lig ile Avrupa’da yaşadığı düşüşlerle beklentinin altında kalan Pınar Karşıyaka, yola kadrosunu yenileyerek çıkmayı düşünüyor. Takıma daha önce tarihi başarılar yaşatıp 3 yıl önce yuvaya dönen Antrenör Ufuk Sarıca‘yla prensipte yeniden söz keserek önümüzdeki sezon da yola devam edecek Kaf-Kaf, açıklamayı resmi imzalar atıldıktan sonra önümüzdeki günlerde yapacak.

Eurohoops
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt