Tekil mesaj gösterimi
Alt 15 Nisan 2023, 22:58   #1
Çevrimdışı
Asi Ruh
Diamond Üye
Boğa Burcu Aylık Burç Yorumu - Nisan 2023




Boğa Burcu Aylık Burç Yorumu - Nisan 2023
Www.TrendForum.Net

Nisanda genel olarak, kişiselliğinize yönelik bilinçaltı düşünceleriniz ön planda olacak. İsteklerinizdeki artış, duygularınız ve kendi doğrularınız paralelinde önem kazanacak. İç dünyanız çok yoğun olmasına rağmen çevrenize hissettirmek istemiyorsunuz. Duygularınızı bastırmak sizi depresif yapacaktır.

20 Nisan'da Güneş tutulması sizi değişime zorluyor. 25 Nisan'da sorumluluklarınızdan kaçmak yerine, işinize sıkı bir şekilde sarılmalısınız. Sizinle çalışan kişilerin ruhsal durumlarını çok iyi gözlemleyeceksiniz.

Sessizliği tercih ederken, etrafınızdaki kişilerin hakkınızdaki düşüncelerini araştıracaksınız. 20 Nisan'da Koç burcunda Güneş tutulması gerçekleşiyor. Arkadaş çevrenizi gözden geçirmenizde fayda var. Güç ve aşk unsurunu birlikte yaşamak isteyeceksiniz.

Sosyal aktivitelerde bireylerin davranışlarını analizci bir gözle izlemeniz nedeniyle, çelişkili bir tavır içinde olabilirsiniz. Bu tür bir ruh durumu şansın yanında problemleri de beraberinde getirebilir. Önemli olan, isteklerinizi doğru bir şekilde ayarlamanızdır. Güzelliğiniz ve fizikselliğiniz çok önemli. Güzellik uzmanlarında zaman geçirebilirsiniz.

Ayaklarınız sizin en değerli organlarınız, unutmayın ve gün içinde onlara hor davranmayın. 20 Nisan'da Güneş tutulması ruhunuzda fırtınalar estirecek. Katılacağınız davetlerde farklı kişilerle konuşmak, motivasyon açısından sizi olumlu etkileyecektir. Ortak hobiler geliştirerek, ufkunuzu genişleteceksiniz.
 
Alıntı ile Yanıt