Tekil mesaj gösterimi
Alt 06 Haziran 2022, 14:17   #1
Çevrimiçi
KoJiRo
Instagram Reels Süresi 90 Saniyeye Çıkıyor




Instagram Reels Süresi 90 Saniyeye Çıkıyor
Www.TrendForum.Net



Instagram Reels her geçen gün kullanıcı sayısını ve popülerliğini artırmaya devam ediyor. Kullanıcıların platformda daha özgün içerikler üretebilmesi için de bazı düzenlemelere imza atan Instagram, hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz yıl ilk olarak Reels video süresini 60 saniyeye çıkartmıştı. Böylece kullanıcıların Reels videolarda daha çok vakit geçirmesinin önünü açan Instagram, Reels video süresi için yeni bir düzenlemeye imza atmaya hazırlanıyor.

Henüz Instagram cephesinden resmi bir açıklama gelmese de, platformun TikTok’un izinden giderek kullanıcıların daha uzun videolar hazırlamasına imkan tanıyacağını görmekteyiz. Bildiğiniz gibi Instagram Reels’ın en büyük rakibi TikTok’da kullanıcılar 3 dakika uzunluğunda videolar oluşturabiliyorlar.



TikTok ile sıkı bir rekabet içerisinde olan Instagram da bu doğrultuda Reels video süresini 90 saniyeye yani 1.5 dakikaya kadar çıkartmayı planlıyor. Bu da kullanıcıların yakında gelecek olan güncelleme sayesinde 15, 30, 60 ve 90 saniyelik Reels videolar oluşturabileceği anlamına geliyor.

Haberin hemen başında da belirtiğimiz gibi şimdilik söz konusu özelliğin tüm kullanıcılar için ne zaman erişime açılacağı bilinmiyor. Ancak, son servis edilen haberlere göre bahsi geçen güncellemenin en kısa süresinde tüm kullanıcılar için erişebilir olacağı tahmin ediliyor.

Technopat
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt