Tekil mesaj gösterimi
Alt 27 Nisan 2023, 19:50   #1
Çevrimdışı
KoJiRo
iPadOS 17, iPhone Kilit Ekranı Özelliklerini iPad Tabletlere Getirecek




iPadOS 17, iPhone Kilit Ekranı Özelliklerini iPad Tabletlere Getirecek
Www.TrendForum.Net



Apple’ın bu yılın sonlarında iPadOS 17 güncellemesinin bir parçası olarak iPhone kilit ekranı özelleştirme özelliklerini iPad’lere getireceği iddia edildi. @analyst941 takma adını kullanan kaynak, bu ayın başlarında iPhone 15 Pro ve Pro Max’in kapatma işlemini başlatmak için farklı bir düğme kombinasyonuna geçeceğini iddia eden aynı sızıntıcı.

En son iddia, bir Twitter kullanıcısının iPad kilit ekranındaki boş alandan şikayet etmesine yanıt olarak geldi. Sızıntı, iPadOS 17’nin kilit ekranında saati hareket ettirmeyi de mümkün kılacağını eklemiş durumda.

Apple, 2022’de yayınlanan iOS 16 güncellemesinin bir parçası olarak bir dizi kilit ekranı özelleştirme seçeneği ekledi. Liste; kilit ekranı araç kutuları, canlı etkinlikler, stilize edilmiş tarih ve saat, yeni bildirim animasyonları, gradyan renkleri vb. içeriyor.

Apple ayrıca astronomi, hava durumu, fotoğraf karıştırma ve farklı renkler dahil olmak üzere birden çok duvar kağıdı teması sunuyor. Kullanıcılar, bir kilit ekranına dokunup basılı tutarak ve ardından her iki taraftan kaydırarak birden fazla kilit ekranı arasında geçiş yapabiliyor.

Technopat
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt