Terzi Oyuncuları
Çağatay Ulusoy

Şifanur Gül
Şifanur Gül Terzi dizisinde rol alıyor. Şifanur Gül 1995 Ankara doğumludur. Ankara Üniversitesi Tiyatro mezunudur. Sevdim Seni Bir Kere, Uyanış Büyük Selçuklu, Cam Tavanlar dizilerinde rol aldı.
Berrak Tüzünataç
Berrak Tüzünataç Terzi dizisinin kadın başrollerinden birisi oldu. Berrak Tüzünataç 1984 Yalova doğumludur. Biz Böyleyiz, Kurşun, Fi, Dip ve Terzi dizilerinde rol aldı.
Evrim Alasya
Evrim Alasya Terzi dizisi oyuncu kadrosunda yerini aldı. Evrim Alasya 1979 İzmir doğumludur. Dokuz Eylül Üniversitesi Tiyatro mezunudur. Koca Koca Yalanlar, Güneşin Kızları, Kırmızı Oda, Akrep dizilerinde rol aldı.
Olgun Şimşek
Terzi dizisine Olgun Şimşek katıldı. Olgun Şimşek ünlü terzinin çocuk zekasına sahip babasına hayat verecek. 1971 Bursa doğumlu olan Olgun Şimşek İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı mezunudur. Kapalı Çarşı, Yalan Dünya, Gözetleme Kulesi, EDHO, Bana Yalan Söyleme, Ramo dizilerinde rol aldı.
Salih Bademci
Terzi dizisi oyuncu kadrosuna Salih Bademci katıldı. Salih Bademci’ye daha önce dizideki Dimitri rolü için teklif gitmiş ancak kabul etmemişti. Dizi TV8 yerine Netflix’te yayınlanınca Salih Bademci teklifi kabul etti. Salih Bademci Terzi dizisinde rol alacak. Muhtemelen Dimitri rolünü kabul etti. Salih Bademci daha önce Ulan İstanbul, Kiralık Aşk, İstanbullu Gelin, Kırmızı Oda,Yalancı ve İlk ve Son dizilerinde rol aldı.
Engin Şenkan - Peyami’nin Ölü Olan Dedesi
Terzi dizisinde Engin Şenkan rol alacak. Son olarak Camdaki Kız dizisinde rol almıştı. Başarılı oyuncu Engin Şenkan Terzi dizisinde Peyami’nin aslında ölü olan dedesini canlandıracak. 1944 İstanbul doğumlu olan Engin Şenkan Ankara Devlet Konservatuvarı mezunudur. Son Osmanlı Yandım Ali, Baba Ocağı, Dila Hanım, Kurt Seyit ve Şura, Emanet, Muhteşem İkili, Kurşun ve Camdaki Kız dizilerinde rol aldı.
Ece Sükan - (Suzi)
Terzi dizisinde rol alan Ece Sükan dizi de Suzi rolünü canlandırıyor. Suzi Terzi dizisinde Peyami’nin sağ kolu Suzi karakterini canlandıracaktır. Ece Sükan Kimdir? Ece Sükan 1977 Ankara doğumludur. ODTÜ Psikoloji mezunudur. Üniversiteden sonra modellik yaptı. Avrupa Yakası, Haziran Gecesi, Aşk Yakar ve Kızım Nerede dizilerinde rol aldı.