30 Nisan 2023, 15:25
|
|
|
Gözler gizler niyetleri belki…
Ruh HalimHuzurlu
|
Duygularımıza Tercüman Olacak Damar Sözler
Duygularımıza Tercüman Olacak Damar Sözler Www.TrendForum.Net
- Balkona çık ve bir sigara daha yak. Acıdan gebersen de gerçekleşmeyecek olan hayallerin şerefine…
- Gece midir insanı hüzünlendiren yoksa insan mıdır hüzünlenmek için geceyi bekleyen? Gece midir seni düşündüren yoksa ben miyim seni düşünmek için geceyi bekleyen?
- Yeri gelir sevmiş olduğun kişinin nefes aldığını bilmek sana yeterli gelir.
- Ben ölseydim ağlayacağını düşünüyorum ama sen ağlasaydın ben ölürdüm sevgilim.
- Yalnızca yağmur yağdığında seviyorum bu şehrin insanlarını; herkesin yüzü ıslak, başları eğik, herkes benim hep olduğum gibi.
- Bilseydim dünyanın keşkelerden kurulduğunu, küçükken ne olmak istiyorsun diye sorduklarında, mutlu olmak istiyorum derdim!
- Bazen diyorum ki; ne olacak söyle gitsin. Sonra diyorum; söyleyince ne olacak, sus bitsin!
- En çok incittiğimiz kişilerin, aslında en sevdiklerimiz oluşu ne garip değil mi?
- Kolumuzu ısırarak yapardık saatleri; sanki o kadarcıkken zamanın canımızı yakacağını anlarmış gibi…
- Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar.
- Yağmur olsan binlerce damla arasından tutardım seni. Çünkü, Korkarım. Toprak aldığını vermiyor geri.
- Gece uyuyamayan insanların gündüze sığmayan acıları vardır.
- İnsanın en büyük hatalarından biri de doğru zamanı yanlış kişilerle doldurmaktır.
- Beni kaybetmeyi başardıysan asla kazanmak için uğraşmam.
- Yüz kere yere düşmüş olayım; başkalarına çelme takan biri olmayacağım. Ben kazanan değil, insan olmak istiyorum.
- Manzarası sen ol gözlerimin, her baktığımda yeni mutluluklar göreyim.
- Hani insan ağlamak ister, gözlerinden yaş gelmez, hani gülmek ister, yürekten gülmez. Hani birini bekler o hiç gelmez. İşte o zaman ölmek ister de ecel gelmez.
- Karaktersiz insanların seviyesiz değerlerine çok yakışıyorsun Bu seneki yılın alçağı ödülünü sana verecekler diye duydum.
- Defter aynı olduğu sürece, yeni bir sayfa açmanın ne anlamı var?
- Susmak kabullenmek değil, cevaptır. Eğer insan kısa cümleler kuruyorsa, uzun yorgunlukları vardır.
- Yüreğimizde ölen insanların, dilimizde duası olmaz bizim
Son düzenleyen Asi Ruh; 30 Nisan 2023, 15:28.
|
|
|
|