Tekil mesaj gösterimi
Alt 10 Haziran 2022, 13:58   #1
Çevrimdışı
KoJiRo
Google Haritalar Artık Çevrenizdeki Hava Kalitesini Gösterecek




Google Haritalar Artık Çevrenizdeki Hava Kalitesini Gösterecek
Www.TrendForum.Net



Google Haritalar uygulaması için yeni özellikler gelmeye devam ediyor. Son gelen güncelleme sayesinde artık kullanıcılar çevresindeki hava kalitesini takip edebilecek.

Halihazırda Hindistan ve Amerika’daki iOS ve Android kullanıcıları için aktif edilen özellik sayesinde kullanıcılar, bulunduğu lokasyonun veya bulanacakları lokasyonun hava kalitesini Hava Kalitesi İndeksi (AQI) standartlarındaki verileriyle inceleyebilecekler.



Hemen yukarıdaki görselden de görebileceğiniz gibi, hava kalitesi 0’dan 400’e kadar olan bir istatistik çubuğu ile kullanıcılara gösterilecek. İstatistik çubuğu kırmızıya döndüğünde de kullanıcılar bulundukları bölgenin havasının kirlenmeye başladığını görüntüleyebilecek.

Google Haritalar için sunulacak olan yenilikler bununla da sınırlı kalmayacak. Yetkililerin aktardığı bilgilere göre Amerika’daki kullanıcılar uygulama üzerinden ülkelerindeki orman yangınlarını da canlı olarak takip edebilecekler.



Haberin hemen başında da belirtiğimiz gibi bu özelliklere sadece belirli kullanıcılar erişim sağlayabilecek. Ancak, gerekli verilerin sağlanmasının ardından bahsi geçen özelliklerin Türkiye’de de kullanıma sunulması bekleniyor.

Technopat
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt