Tekil mesaj gösterimi
Alt 09 Mayıs 2023, 10:56   #3
DeepSilence
Banlı Üye
Yanıt: Mevzular Açık Hatay - Babala TV

Oğuzhan gerçekten çok büyük yardımlarda bulundu, bulunmaya da devam ediyor. Ve bunu bazı kesimler farklı yöne çektiler. Malum kesim. Hatay diye bir şey kalmadı. Kardeşim eniştemlerden biliyorum. Nasıl ki olayın üstünden 6 gün geçmiş geliyorsun... Yazacam yazacam o noktalı yere siliyorum umarım anlaşılmıştır. Hakkım gerçekten helal değil iki koltuk sevdasına saçma sapan yapılar yapıp bu kadar kişinin canına maal olmuş kişilere tek diyeceğim iki cihanda yakaniz bir araya gelmesin. Ölüm konusunda en çok canı yanlardanim. Ha çekirdek aile değil ama ikinci-üçüncü derece diye bir şey kalmadı. Ben bayramı mezarlıkta geçirdim. Ha illaki her bayram sabahı gidip ölülerimize dua ediyoruz ama bu bayram oradan çıkamadim. Videoda bir bayan konuştu İskenderun'lu çok güzel söyledi. Bizlerin konuşmaya ihtiyacı var. Zor zaman ben bunları görünce bu tür videoları çok kötü oluyorum. Allah yardim elini uzatan tüm herkesten razı olsun. Bu durumlarda ben duygumu bir türlü net ifade edemiyorum kusura bakmayın.

Alıntı ile Yanıt