Tekil mesaj gösterimi
Alt 15 Haziran 2022, 21:23   #1
Çevrimiçi
KoJiRo
Photoshop Web Sürümü Ücretsiz Oluyor




Photoshop Web Sürümü Ücretsiz Oluyor
Www.TrendForum.Net



Adobe Photoshop, Adobe hesabı olan herkese ücretsiz olarak sunulacak. Adobe şu anda Photoshop’un kullanımı ücretsiz bir web sürümünü deniyor. Deneme şu an için Kanada ile sınırlı ancak Adobe yakında bu süreci diğer bölgelere de genişletebilir. Şu anda Kanada’daki kullanıcılar ücretsiz bir Adobe hesabı aracılığıyla web üzerinde Photoshop’a kolayca erişebiliyor.

Adobe, Photoshop’un web sürümünün “Freemium” modeli altında mevcut olduğunu iddia ediyor. Şu anda Photoshop’un araçlarının, fırçalarının ve diğer özelliklerinin çoğu ücretsiz olarak sunulmuş. Bununla birlikte Adobe, Photoshop’un temel işlevleri olduğunu iddia ettiği şeyleri gerçekleştirmek için birçok aracı ücretsiz olarak sunacak.

Adobe, Photoshop web platformunu Ekim 2021’de piyasaya sürdü. O zamanlar kullanıcılar uygulamanın oldukça basit bir sürümüne erişebiliyordu ve yalnızca birkaç basit düzenleme yapılabiliyordu. Ancak Adobe, Photoshop’un web sürümünü sürekli olarak geliştiriyor. Web sürümünün en son sürümü Refine Edge, Curves, Dodge & Burn araçları ve Akıllı Nesneleri dönüştürme yeteneği dahil olmak üzere birkaç güçlü araç sunuyor.

Technopat
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt