Tekil mesaj gösterimi
Alt 15 Haziran 2022, 21:45   #1
Çevrimdışı
KoJiRo
Instagram, Tekrarlanan Hikaye Sorunu ile Gündemde




Instagram, Tekrarlanan Hikaye Sorunu ile Gündemde
Www.TrendForum.Net



Instagram kullanıcıları birkaç gündür Instagram’daki hikayelerin yinelendiğinden şikayetçi. Özellikle kullanıcılar yeni hikayeleri görüntülemeden önce, hikayesini görüntüleyeceği kişinin daha önce paylaştığı hikayeleri tekrardan görüntülemek zorunda kaldığını ifade ediyor. Hatta birçok kullanıcının da çeşitli forumlarda Instagram tekrarlanan hikaye sorunu başlığıyla çözüm aradığını da görülüyor.
Meta Sözcüsü: Tekrarlanan Hikaye Sorununu Çözeceğiz

Birçok Instagram kullanıcısını etkileyen bu sorunun ne zaman çözüme kavuşacağı merak konusuyken, Meta şirketinin sözcüsü Christine Pai, The Verge‘e sorunla açıklamalarda bulundu.

Bazı kişilerin Instagram hikayelerine erişmekte sorun yaşadıklarının farkında olduklarını belirten sözcü, Instagram ekibinin tekrarlanan hikaye sorununa hızlı bir şekilde çözüm aradıklarını söyledi. Kullanıcılardan özür dileyen şirket, sorunu çözmek için gayretli bir çalışma içerisinde olduklarını da vurguluyor.

Şu anda bu sorunun kaç kullanıcıyı etkilediği bilinmiyor. Fakat, Twitter ve Reddit’de birçok kullanıcının Instagram hikayelerinin tekrarlandığından şikayetçi olduğunu gözlemlemekteyiz.

Technopat
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt