ihaveanidea kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Hermione hadi gel, bak rank aldın Saks mavisi düş küpümü vanilyaya bulamışlar Harry! Veni et ivi... Beatrice kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı @Mona tebrik ederim canım Freyja. kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Tebrikler canısı @Mona Gülümse kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Tebrikler kuzum xena kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Tebrik ederim @Mona cım Teşekkür ederim bal hatunlar. escobar kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı kimsin nesin necisin nereden geldin nerede yaşarsın ne iş yaparsın kaç yaşındasın hedefin ne amacın ne neyin peşindesin �� Hatlar karışmış bayım, haftanın üyesine müracaat ediniz lütfen! Leila kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Tebrikler. Sahi Mona nerede? Feza'nın kaçak göçebesi seçtiler beni Leila'cığım, ben aslında yokum. Asi Ruh kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Hayırlı olsun Hak etti bence compedan kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı tebrik ederim @Mona DeepSilence kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Tebrikler. Father kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Tebrik ederim. devriksekiz kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Hayırlı olsun. different kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Tebrikler Papatya kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Tebrik ederim heulwen kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Tebrikler. Adem kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Tebrik ederim Mehmet kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Tebrik ederim Nelly kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Tebrikler. Oy veren ve tebrik eden herkese teşekkür ediyorum. Ressam şapkası ile selam vermek isterdim ancak mahzenden kaçarken düşürmüşüm! Saygılarımı; basit fakat içten bi' gülümseme ile sunarak gitmek mecburiyetindeyim... ( :
Tebrikler.
- Dem bu dem, an bu an.