devriksekiz kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Kalemi kuvvetli.. Etliye sütlüye karışmasada cana yakın naif birisi Asker selamına durarak teşekkürü bi' borç bilirim Sayın Sonsuzluk! ^^ Freyja. kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Çok tatlı, içten. Özledim kendisi.. Ben de özledim güzeller güzeli, pamuk kalpli bi' kızı... Roronoa Zoro kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı vaaaaayyyy monaaaaaaa tısssssssssssssssss ben kendisinin edebi yazılarının hayranıyım forumda görmedikçe içim rahat etmiyo bayılıyorum ayrıca çaktırmıyo ama komik biraz Ayıp ediyorsun Rorono! Utandım biraz... İçten teşekkürlerimi Sayın Özgün Anime Krallığına arz ediyorum, kabul ediniz lütfen efendim! ^^ Father kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Daha tanışmadık ama negatif oluşu beni kendisine çekiyor Pozitiflik idam edilsin! Olmaz olsun poziti... Tamam, tamam! Şaka. Teesüf ve esefle karışık teşekkür ediyorum Sayın Beyefendi. Bahtiyar kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Buralara pek uğramayı sevmem aslında, üye sözlüğüne yani. Çünkü birkaç üye haricinde pek sohbetim yoktur kimselerle. Neyse. @Mona, çok uzun sohbetimiz olmamasına rağmen "konuşsa sabaha kadar dinlerim" havası yaratıyor bende açıkçası. Naif ve güzel düşünceleri var. Ayrıca kalemi çok sağlam ve içten yazıyor. Birileri hakkında kötü düşünebilecek bir yapısı kesinlikle yok. Her zaman güzellikler seni bulsun güzel insan.^^ Bunlar ne güzel düşünceler. ^^ İçten ve katıksız bi' şekilde gülümsettin okurken. Her insan bi' aynadır benim için. Güzel kalbinin yansımasından ibarettir düşüncelerin ve cümlelerin. Teşekkür ederim sevgili Bahtiyar; mutluluk, sağlık ve tüm güzellikler ömrünün sonuna dek yoldaşın olsun! DeepSilence kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mona hanım ile hiç muhabbetim olmadi ama yazıları ilgi çekici. Kendine has bir çizgisi var. Her şey gönlünüzce olsun. Şahsınıza nazır iyi ve hoş düşünceleriniz adına teşekkür ediyorum efendim.
Ars longa, vita brevis.