Tekil mesaj gösterimi
Alt 16 Mayıs 2023, 14:46   #1
Çevrimdışı
Asi Ruh
Diamond Üye
31 Ekim Günü Doğanların Burç Özellikleri




31 Ekim Günü Doğanların Burç Özellikleri
Www.TrendForum.Net

Mükemmel derecede zeki ve iyi kalpli bir karaktere sahiptirler. Sosyal aktivitelerinin güçlü olmaları nedeniyle, halka hizmet sektörlerinde başarılı olabilirler. . Kıvrak zekalarıyla; birçok olayın üstesinden gelecek şekilde ve yaşam akışlarını hızlandıracak biçimde yaşarlar. Dostlarıyla aralarında güçlü bağları vardır ve seçici kişilikleri yüzünden aşklarını zor yaşarlar. Olaylara yaklaşım tarzları direk ve nettir. İletişim konularında oldukça başarılıdırlar. Disiplinden hoşlanmadıkları için işlerine hiç kimseyi karıştırmak istemezler.Kendilerini faklı hissettirecek ilişkilerin hayalini kurarlar.Çoğu kez şanslarını kendilerini yaratan cesur kişilerdir. Evlilik konularında dikkatli olmalıdırlar. Bazı hukuksal sorunlar yüzünden başları ağrıyabilirler. Yaşamla dalga geçmesini iyi bilen ve yaşama komik bakan insanlardır.

Bugün Doğan Kadınlar
Gizemli olaylara bayılırlar.Cinsel çekicilikleri çok güçlü kadınlardır. Bakışları son derece etkili olduğu için, bazen her şeyi gözleriyle söylerler. İkna kabiliyetleri çok güçlüdür. Yaşamda başaramayacakları iş yoktur. Derin fakat bir o kadar pratik zekaya sahiptirler. Düşünmeden para harcayabilirler.

Bugün Doğan Erkekler
Duygular konusunda aşırıya kaçmaktan korkan kadınlardır.. Sürekli kendilerini denetleme ihtiyacı içinde oldukları için, hata yapma olasılıkları son derece azdır. Çekimser görüntülerinin altında zeki ve gözlemci bir karakter yatar. Yaşamı hep uç noktalardan sorgularlar. Güven kelimesinin yaşamlarında önemli bir anlamı vardır.

Bugün Doğan Çocuklar
Matematiksel bir zekaları vardır. Yönetilmekten hoşlanmazlar. Zamanın çok ilerisinde oldukları için, çevreleriyle aralarında daima bir mesafe vardır.Oldukça çekici ve ilginç konuşmalar yaparlar. Hayal güçleri çok kuvvetlidir.
 
Alıntı ile Yanıt