|
Yanıt: Hikmet Anıl Öztekin Sözleri
Hikmet Anıl Öztekin Sözleri Www.TrendForum.Net
”Başıma gelen her şeye eyvallah çekiyorum bugünlerde. Olsun diyorum, ince düşünün insanlar incinir hep.”
”Güneş parlarken herkes seni sevebilir, ama gerçekten seni kimin umursadığını fırtınalar estiğinde anlarsın.”
”Herkesin ayrı bir derdi var işte.Adam derdidir derler. Neyi dert edindiyseniz kaderiniz de o şekilde yazılmıştır.”
”Hiçbir yağmurda, sensiz ıslanmaya cesaret edemedim ben. İşte bundan, pencerenin ötesine geçmedi hayallerim.”
”Çocukluğunu rutubetli evlerde geçirmiş, nemli bir kalbim var benim. Ne zaman sıcak bir gülüşe inansam buhar olur.”
”Bütün sokaklar sana açıkken, herkes seni bir harama çağırırken henüz tanımadığın o helalini hatırına beklemektir sabretmek.”
”Bir şarkımız yoktu hani, birlikte söylemediğimiz. İşte onu bile çok özledim…Yokluk özlenir mi, yapmadıklarımızı bile özledim.”
”Böyle büyük bir kusursuzluk ve aşk ile yaratılmış bir dünyada üzerine şiir yazılmamış bir sevda ne kadar samimi olabilir ki?”
”Kitapları, yağmuru, çayı ve şiirleri neden bu kadar çok seviyorsunuz diyorlar. İnsanları iyi tanıyoruz, ondandır diyoruz.”
”Trafikte birbirine küfretmek çok normal ama biri yolda gelip sarılsa, ömür boyu unutamayacakları bir şaşkınlık oluyor.”