Tekil mesaj gösterimi
Alt 30 Mayıs 2023, 21:39   #1
Asi Ruh
Gözler gizler niyetleri belki…
Ünlülerden Edebi Sözler

Ünlülerden Edebi Sözler
Www.TrendForum.Net

Senin gözlerinde bir şey var, baktıkça çoğalası geliyor insanın, binlerce olası, binlerce olup yine sana bakası...
- Ercan Çiftci

Nemsin be? Sevgili, dost, yâr, arkadaş... Hepsi. En çok da, en ilk de, Leylâ'sın bana. Bir umudum dünya gözüm dikili ağacımsın. - Ahmed Arif

Kulluğum, divaneliğimle ellerini, gözlerini öperim. Öpüyorum ama doyamıyorum. Mutluluk ya da cehennem bu galiba. Sana doymak, korkunç ahmaklık olur. - Ahmed Arif

Oysa herkes öldürür sevdiğini. Kulak verin bu dediklerime. Kimi bir bakışıyla yapar bunu, kimi dalkavukça sözlerle... - Oscar Wilde

Benim sevdasında bencil; ama yüreğinde sağlam sevdiğim. Aklıma gelişini seveyim: ne güzel darma duman ediyorsun beni... - Nazım Hikmet Ran

Gülüşünü seversin sesini seversin sohbetini seversin. Sevmek için illa ki yüzünü görmek şart değil; Yüreğinde duruşunu seversin. - Serdar Tuncer

Sorma bana ne kadar seviyorsun diye! O kadar işte! Tavanı kadar sokağın ve dibi kadar cehennemin... Nazım Hikmet

Sırtın pencereye dönük başın öne düşmüş bir inanç titreşir yaralı yorgun omuzlarında... Ne zaman adın geçse eski bir Türkce kitabında aşk kararmak üzeredir odanda... - Cezmi Ersöz

Solgun bir gül oluyor dokununca... Ellerde dudaklarda ıssız yazılarda... Akşamlara gerili ağlarla takılıyor... Yaralı hayvanlar gibi soluyor... Bunalıyor kaçıp gitmek istiyor... Yollar ya da anılar boyunca. - Behçet Necatigil

Mermiler yuva kurmuş yaralı yüreğime. Bir soğuk yel eser üşür ölüm bile... - Ülkü Tamer

Alıntı ile Yanıt