Tekil mesaj gösterimi
Alt 27 Haziran 2022, 21:18   #1
Çevrimdışı
KoJiRo
Sıra Dışı Çözüm: ATX Kasa ve Monitör Bir Arada




Sıra Dışı Çözüm: ATX Kasa ve Monitör Bir Arada
Www.TrendForum.Net



Bilgisayar toplayan kişiler, kasanın daha şık görünmesi için farklı kablolama teknikleri uygulayabiliyor veya çeşitli donanımlar tercih edebiliyor. Kimi kullanıcılar ise ergonomi ve taşınabilirlik için mini PC’ler ve küçük form faktörlü sistemler tercih edebiliyor. Şimdi Nagao mühendisleri tarafından tasarlanan, ekran için montaj braketine sahip açık hava kasasına yakından bakalım.



Nagao Seisakusho, çeşitli anakart form faktörleri ve kullanım senaryoları için açık hava kasaları üzerine uzmanlaşmış bir şirket. Şirketin son çözümü oldukça sıra dışı görünüyor. N-Frame-OP01 monitör montaj braketi ATX, Micro-ATX ve Mini-ITX kasalar ile uyumluluk gösterirken hepsi bir arada PC (AIO) inşa etmek isteyen kullanıcılara yönelik olarak geliştirildi.



Monitör braketinde 75×75 ve 100×100 VESA montaj delikleri mevcut. Fotoğraflardan görebileceğiniz gibi, şirketin çözümünde kasanın etrafı tamamen açık. Böylelikle tüm ekran kartları kasaya kolaylıkla takılabilir. Ancak akıllara ilk olarak tozlanma ve temizlik konusu geliyor. Göz önünde bulundurulması gereken bir diğer faktör ise sistem ve ekran arasındaki ağırlık dengesi. Bu oldukça kafa karıştırıcı zira kasa ağırlığı içindeki bileşenlere göre değişebilir. Tabii bir de monitörün boyutu ve ağırlığı var.

Nagao ürünleri Japonya’daki seçkin perakendecilerden temin edilebiliyor. Peki siz alışılmışın dışındaki bu çözümü nasıl buldunuz?

Technopat
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt