Tekil mesaj gösterimi
Alt 28 Haziran 2022, 21:45   #1
Çevrimdışı
KoJiRo
İDDİA: Los Angeles Lakers – Kyrie Irving Birlikteliği Hala Gerçekleşebilir




İDDİA: Los Angeles Lakers – Kyrie Irving Birlikteliği Hala Gerçekleşebilir
Www.TrendForum.Net



Nets’te Kyrie Irving oyuncu opsiyonunu kullanmış olsa da yeni sezonda adresi Lakers olabilir.

by Eurohoops Team / info@eurohoops.net

NBA’de Brooklyn Nets‘in yıldız oyuncusu Kyrie Irving’in geleceği hakkında birçok iddia ortaya atılsa da tecrübeli yıldız oyuncu opsiyonunu kullanmayı tercih etmişti. Los Angeles Lakers ile adı anılan yıldız oyuncunun oyuncu opsiyonunu kullanmasının ardından Nets‘te kalması beklense de ortaya yeni bir iddia atıldı.

ESPN’den Brian Windhorst’in haberine göre; Kyrie Irving, Brooklyn Nets’te oyuncu opsiyonunu kullanmaya karar vermiş olsa da Los Angeles Lakers‘ın yıldız oyuncuya ilgisi sürüyor. Haberde Kyrie Irving’in de Lakers’a katılmaya sıcak baktığı ifade edildi.

Geçtiğimiz gün ESPN’den Adrian Wojnarowski yaptığı haberde NBA’de Los Angeles Lakers dışında Kyrie Irving’i sign-and-trade yoluyla kadrosuna katmak isteyen bir takım bulunmadığını ifade etmişti.

Çıkan haberlerde Kyrie Irving, bir şekilde Brooklyn Nets’ten takasını isteyerek eski takım arkadaşı LeBron James’in yanına, yani Los Angeles Lakers‘a gitmek istediği de iddia edilmişti.

Brooklyn Nets’te oyuncu opsiyonunu kullanan Kyrie Irving, 2022-23 sezonu için 37 milyon dolar kazanacak. Kyrie Irving aldığı kararla ilgili olarak, “Dünyayı normal insanlar döndürür ama bizi yarınlara taşıyanlar farklı olmayı göze alanlardır. Kontratımdaki opsiyonu kullanma kararı aldım. Sonbaharda görüşürüz.” açıklamasını yapmıştı.
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt